Yeni evliyim bilmiyorum araştırdım okudum da ama emin olamadım , tutunmanın 15 gün olduğunu nereden anladınız bunu ben bilmiyorum mesela doktor benden daha da kan istemedi haliyle meraklandım soruyorum .Yenı konular açmak yerıne açılanlara mı göz atsanız googleye mı baksanız 1500 beta olmadan vajinal bile kese görülmez …. Sizin bebe tutunalı 15 gün olmuş anca 330 u görmüş daha …. 5 hafta dolunca göbüşten de görürsünüz keseyı … hayırlı olsun
selamlar geç döllenme olabilir bende keseyi görmeye gittiğimde sata göre 6+2ydi ancak keseyi görünce geç döllenme olmuş 4,5 haftalık dedi. Dün kalp atışını duyduk tam 6 haftalık, yaklaşık 12 gün geç döllenme olmuşMerhaba ,son adet tarihim 6 Kasım , polikistik over var bende , adetlerim düzensiz . İlk betam 96,7 çıkmıştı iki gün sonra cumartesi günü değer 329,5 oldu . Pazartesi doktora gittiğimde bana alttan ultrason ile baktı rahim duvarın güzel kalınlaşmış henüz kese gözükmüyor bir hafta sonra gel bakalım dedi . Ama son adet tarihime göre neredeyse 5 hafta oldu acaba geç döllenme midir ? Benim gibi olan var mı ?
330 dediniz die :)muhtemelen Ocaga girmeden yada ocak başında da keseyi görürsünüzYeni evliyim bilmiyorum araştırdım okudum da ama emin olamadım , tutunmanın 15 gün olduğunu nereden anladınız bunu ben bilmiyorum mesela doktor benden daha da kan istemedi haliyle meraklandım soruyorum .
Meraktan dün beta baktırdım 329,5 dan 1401 e yükselmiş üç günde neredeyse 4 kat artmışselamlar geç döllenme olabilir bende keseyi görmeye gittiğimde sata göre 6+2ydi ancak keseyi görünce geç döllenme olmuş 4,5 haftalık dedi. Dün kalp atışını duyduk tam 6 haftalık, yaklaşık 12 gün geç döllenme olmuş
Teşekkür ederim inşallah peki bir şey sormak istiyorum cumartesi 329,5 olan beta 1401 e yükselmiş Salı günü yani dün meraktan test yaptırdım . Sizce artış normal mi ?330 dediniz die :)muhtemelen Ocaga girmeden yada ocak başında da keseyi görürsünüzhayırlı olsun
Maşallah çok güzel artmış zaten bundan sonra daha hızlı artar . darısı benım basıma böyle artışların :)Teşekkür ederim inşallah peki bir şey sormak istiyorum cumartesi 329,5 olan beta 1401 e yükselmiş Salı günü yani dün meraktan test yaptırdım . Sizce artış normal mi ?
bende en son 2 kasımda olmuştum hala adet olmadım. idrar testlerinde negatif. sizde süreç nasıldı acaba , hayırlı olsun bu arada:)Merhaba ,son adet tarihim 6 Kasım , polikistik over var bende , adetlerim düzensiz . İlk betam 96,7 çıkmıştı iki gün sonra cumartesi günü değer 329,5 oldu . Pazartesi doktora gittiğimde bana alttan ultrason ile baktı rahim duvarın güzel kalınlaşmış henüz kese gözükmüyor bir hafta sonra gel bakalım dedi . Ama son adet tarihime göre neredeyse 5 hafta oldu acaba geç döllenme midir ? Benim gibi olan var mı ?
Çok teşekkür ederim benim idrar testlerim silikti adetimden sonra 34. Gün pozitifti. Eğer şüpheniz varsa kan verin mutlaka . İdrar testinin markası bile önemli .bende en son 2 kasımda olmuştum hala adet olmadım. idrar testlerinde negatif. sizde süreç nasıldı acaba , hayırlı olsun bu arada:)
Kaç mm söyledi mi?Merhaba kızlar 5+3 te hastaneye girişim ultrasonda kese gözüktü ama küçük dedi bi sorun teşkil edermi sizce
Hayır söylemedi 5 +3 bilgisayara 4 haftalık diye girdiKaç mm söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?