Acaba geç döllenme ola bilirmi bilen biri beni aydinlatsin lutfen

Fluna

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
202
98
13
27
Burda artık bu konuyu 50ci kez yazıyorum ama hala net bir cevap alamadım.ya 10 gündür gebelik testi yapıyorum hepsinde silik 2ci çizgi çıkıyor.kan tahlili yaptırdım 0.100 çıktı yani negatif dün ultrasona girdim gebelik yok dedi.karnimdada acayip bi ağrı var ve alt kısmı çok sertleşmiş.polikistik over sendromum var ilaç kullanmasam regl olmuyorum.doktorum ilaç içip adet görmemi önerdi.testler yanlış ola bilir mi?.ilaç içmeye korkuyorum belki gebelik var.uykum kaçtı 4 yıldır evliyim boş yere de umitlenmek istemiyorum(
Testlerinden 2 tanesinin resmini atıyorum

Eklentiler

• IMG-20230111-WA0010.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20230101-WA0004.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 56
Evet ama olsun gelecek ay yine umudumuz var

Şüpheli ilişki yaşadıktan kaç gün sonra kan testi verdiniz? Testler bazen yanıltıcı olabiliyor. Kan tahlili garanti sonuç oluyor genelde.

Şüpheli ilişki yaşadıktan kaç gün sonra kan testi verdiniz? Testler bazen yanıltıcı olabiliyor. Kan tahlili garanti sonuç oluyor genelde.
Biz genelde çocuk istediğimiz için korunmuyoruz.geçen ay sonlara doğru ilişkimiz olmuştu

Merhaba bu testleriniz ilk 10 dk da oluşan silik çizgi midir ? beklemiş testte çizgi oluşabiliyor. kendimden test ettim umutlandım ve regli oldum. hamile iseniz ilk olarak idrardan önce kanda çıkar diye biliyorum.

Benimde bir keresinde testler silik cikiyordu kanda yoktu agrilarimda ayni bu sekilde vardi sonrasi yogun idrar yolu enfeksiyonu cikti doktorum o yuzden silik gordugumuzu soylemisti olabilir mi acaba ayni sey

Merhaba bu testleriniz ilk 10 dk da oluşan silik çizgi midir ? beklemiş testte çizgi oluşabiliyor. kendimden test ettim umutlandım ve regli oldum. hamile iseniz ilk olarak idrardan önce kanda çıkar diye biliyorum.
10 dan fazla yaptım yaklaşık 6sın da anında silik çizgi çıktı.digerleri biraz bekleyip 2ci çizgi çıktı

Benimde bir keresinde testler silik cikiyordu kanda yoktu agrilarimda ayni bu sekilde vardi sonrasi yogun idrar yolu enfeksiyonu cikti doktorum o yuzden silik gordugumuzu soylemisti olabilir mi acaba ayni sey
İdrar yolu enfeksiyonu testi pozitif yapa bilirmi?

İdrar yolu enfeksiyonu testi pozitif
Bana eğer çizgi net değilse gebelik büyük ihtimalle yoktur diyor ama silik çıkıp hamile olan çok kadın gördüm

Bana eğer çizgi net değilse gebelik büyük ihtimalle yoktur diyor ama silik çıkıp hamile olan çok kadın gördüm
Evet silik cizgi genelde zaten hamilelik oluyor ama kanda cikmadiysa hamilelik kesin olmuyor malesef silik ciksa bile. Yinede imkansiz degil insAllah vardir yeniden kan verin belki artis olmustur

Bana eğer çizgi net değilse gebelik büyük ihtimalle yoktur diyor ama silik çıkıp
Evet silik cizgi genelde zaten hamilelik oluyor ama kanda cikmadiysa hamilelik kesin olmuyor malesef silik ciksa bile. Yinede imkansiz degil insAllah vardir yeniden kan verin belki artis olmustur
Ben bi 10 gün daha bekleyim o zaman belki bir şeyler var.tam emin olduktan sonra tedaviye başlarım

Evet canim oyle yap idrar yolu enfeksiyonunu cok yasadigim icin biliyorum cok sıkıntıli bir durum o varsa mutlaka tedavini ol ama insAllah bebis olur haber ver

Evet canim oyle yap idrar yolu enfeksiyonunu cok yasadigim icin biliyorum cok sıkıntıli bir durum o varsa mutlaka tedavini ol ama insAllah bebis olur haber ver
Çok teşekkür ederim.gidip doktora tekrar görünücem size burdan yazarım.iyi geceler dilerim

Hayirlisi olsun sizin icin guzel haberlerle insAllah iyi geceler sizede
İyi akşamlar Tuğba hanım ben 2gun önce ultrasona girdim ama doktor gebelik olmadığını söyledi ve adet söktürücü icmemi tavsiye etdi.ben de daha fazla test yapıb boş yere umitlenmek istemiyorum(kendi akışına bıraktım.ama hala testlerin neden pozitif çıktığını anlamış değilim.pko var bende ne yazık ki istediğim zamanda adet bile olamıyorum(( çok uzun yazdım kafanızı şişirmek istemem böyle işte.size iyi geceler dilerim

Yaa gecmis olsun ama uzulmeyelim hayirlisi buymus doktor neden olabilecegini soylemedi mi testler niye pozitif cikiyormus? Hep ayni siliklikte mi yoksa gittikce koyulasiyor mu? Yinede adet sokturucu kullanmadan baska bir doktora mi gorunseniz? Testlerde pozitif cikiyor tekrar ultrasyona bakilsa. Olur mu oyle sey ne sisirmesi burada herkes birbirine arkadas destekci oldu hep yazabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…