Acaba hamile kalır mıyım?

Devrimevrim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
3
1
1
Selam arkadaşlar günlerdir kafamı kurcalayan bir konu var hemen hemen üç aylık evliyim ve geçen ay korunmaya karar verdik aylık iğne kullandım fakat doktoruma gittiğimde iğneyi bırakmam gerektiğini söyledi ardından iki gün geçti ve biz korunmadık acaba hamile kalır mıyım regl olmam da gerekiyor ama gecikti 😑😑

Selam arkadaşlar günlerdir kafamı kurcalayan bir konu var hemen hemen üç aylık evliyim ve geçen ay korunmaya karar verdik aylık iğne kullandım fakat doktoruma gittiğimde iğneyi bırakmam gerektiğini söyledi ardından iki gün geçti ve biz korunmadık acaba hamile kalır mıyım regl olmam da gerekiyor ama gecikti 😑😑
iğnenin etkısı 30 gunden once gecmez sanırım onlar ayda 1 uygulamalı. dogum kontrol hapı gıbı bı ıkı gunluk bıraktıgında hamıle kalınmaz yuksek ihtımal adet duzensızlıgı yaptıgını duymustum ama ne sartlar altında oluyo o bılmıyorum . allahın dedıgı olur kesın olur olmaz da denmıyo bu hayatta . hakkında hayırlısı olsun .

Canim korunmak icin neden vucuduna zarar veriyosun ki? Ben hap bile kullanmadim. Igne hap tarzi korunma sekilleri meme kanserine bile sebep olabiliyor nasil kendine zarar vermeyi goze alabiliyosun

Canim korunmak icin neden vucuduna zarar veriyosun ki? Ben hap bile kullanmadim. Igne hap tarzi korunma sekilleri meme kanserine bile sebep olabiliyor nasil kendine zarar vermeyi goze alabiliyosun
Bu kadar zararlı olduğunu bilsem kullanmazdım 😒 bebek için çok erken diye düşündüğümüz için kullanmak istedim zaten sadece bir ay kullanabildim şuan hiç bişey kullanmıyorum 🙂

Back
X