Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bi şekilde dışarıya bi akıntı da olmadı yani vajinadan uzakta boşalma oldu akıl verin lütfenArkadaşlar sevgilimle beraber kaldık ve bir şeyler oldu sevişme esnasında sürekli prezervatif kullandık tam anlamıyla bir birleşme olmadı sadece sevişme. O günden sonra 3 gün kasık ağrısı çektim regl günümde çok az 2 gün kanama oldu. Acaba hamile miyim bişey mi oldu diye endişe ediyorum ama ihtimalde vermiyorum psikolojik olarak bu yaşadıklarıma bi anlam yükleyemiyorum akıl verir misiniz.
Akıl ver amaaa aaaen sevdiğim
Maalesef boşalma her ne kadar vajina içine olmasa da spremler biliyorsunuz kanatlı hücrelerdir uçarak gelip içinize girmişlerdir.Hiç bi şekilde dışarıya bi akıntı da olmadı yani vajinadan uzakta boşalma oldu akıl verin lütfen
Test yapmayı düşünmez misin?Arkadaşlar sevgilimle beraber kaldık ve bir şeyler oldu sevişme esnasında sürekli prezervatif kullandık tam anlamıyla bir birleşme olmadı sadece sevişme. O günden sonra 3 gün kasık ağrısı çektim regl günümde çok az 2 gün kanama oldu. Acaba hamile miyim bişey mi oldu diye endişe ediyorum ama ihtimalde vermiyorum psikolojik olarak bu yaşadıklarıma bi anlam yükleyemiyorum akıl verir misiniz.
Ama prezervatif içine oldu boşalma dışarıya olmadı ve vajinayla birleşim de olmadıMaalesef boşalma her ne kadar vajina içine olmasa da spremler biliyorsunuz kanatlı hücrelerdir uçarak gelip içinize girmişlerdir.
Yapıcam 1 hafta sonra imkansız ama hep kötüyü düşünüyorum saçma şekildeTest yapmayı düşünmez misin?
Yani reglimin öyle geçmesi korkuttu belki de çok stres yaptım o yüzden öyle oldu ama bilmiyorumPrezervatif amacı zaten çocuk olmasın yani biz hep onunla korunduk olmadı olsun dediğimiz de oldu.
Evham yapma, cinsellik çok normal de bilinç ve eğitim önemli
Kız spremler kanatlidir diyorum Allah Allaaah!!Ama prezervatif içine oldu boşalma dışarıya olmadı ve vajinayla birleşim de olmadı
Prezervatif içinden mi çıkıyo spermler korunanlar nasıl korunuyor o haldeKız spremler kanatlidir diyorum Allah Allaaah!!
Böyle hamile kalırsanız doğurun zatenYapıcam 1 hafta sonra imkansız ama hep kötüyü düşünüyorum saçma şekilde
Stres regl geciktirir için rahat etsin eczaneden test al negatif olduğunu görünce rahatlarsın psikolojik olarak 1-2 güne de adetin gelirYani reglimin öyle geçmesi korkuttu belki de çok stres yaptım o yüzden öyle oldu ama bilmiyorum
E yani yorumun bumuHer zaman ki yazdigim yorumumu yazayım
Sevişmeyi bildiğiniz kadar keşke nasıl hamile kalınır onuda öğrenseniz bu seviismekten daha önemli bunun bilincine varsanız da öyle ne yapacaksanız yapsanız
Onlar prezervatif koruyor zannediyorlar ama aslında Allah koruyor onlar bilmiyorlarPrezervatif içinden mi çıkıyo spermler korunanlar nasıl korunuyor o halde
Tamam teşekkürlerStres regl geciktirir için rahat etsin eczaneden test al negatif olduğunu görünce rahatlarsın psikolojik olarak 1-2 güne de adetin gelir
Sağol hamcinsine akıl verebildiğin için bile olsa soruyoruz size burda dalgaya alıyosunuzHayirli olsun![]()
kiz olursa adini zuzuşnaz koyarsin artik