Acaba hamile miyim hanımlar yardımcı olur musunuz?

iremalpsy

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
28
3
6
25
hanımlar merhaba yaklaşık 3 hafta önce çatlatma iğnesi oldum ve 2 haftadır progestan kullanıyorum bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım progestandan mıdır acaba diye düşünüp duruyorum birde sürekli hastalanıyorum hiç durmadan grip oluyorum ve şu 2 3 gündür de arada öğürme yaşıyorum mide bulantısı değil de sadece öğürme sizce hamile olma ihtimalim var mıdır?

Ve ben progestanı fitil olarak alıyorum vajinamın içi çok aşırı şişkin bu da belirtiler arasında oluyor mu

hanımlar merhaba yaklaşık 3 hafta önce çatlatma iğnesi oldum ve 2 haftadır progestan kullanıyorum bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım progestandan mıdır acaba diye düşünüp duruyorum birde sürekli hastalanıyorum hiç durmadan grip oluyorum ve şu 2 3 gündür de arada öğürme yaşıyorum mide bulantısı değil de sadece öğürme sizce hamile olma ihtimalim var mıdır?
Doktor şu zaman gel kan ver demedi mi ? Gebelik yoksa ilacı bırak o yüzden gecikebilirsin. Çatlatma iğnesinden 16 gün sonraya kan a çağırırlar

Doktorum bişey söylemedi ilaç yarın bitiyor o bittikten sonraki duruma da bakıcam eğer adet olmazsam test vericem
İlaç bitirmeyi beklemenize gerek yoktu. 16 gün geçtiyse test yap çıkar zaten sonuç
Negatifse kullanmanın mantığı yok. Herkes merak edip erkenden test yapar siz maşallah baya sabirliymissiniz. Hakkınızda hayırlısi olsun umarım olmuştur

Bi tane gebelik testi yapsanıza. Valla iyi sabretmişsiniz gerçekten tebrik ediyorum 😅

Sürekli test yapıp yapıp çıkmayınca insanın artık yapası gelmiyor 😅 o yüzden bekliyim adetim geçsin dedim ama yapıcam sanırım
Çok iyi biliyorum o duyguyu 3 sene uğraştık. En son tüp bebekle hamile kaldım. Ama her ay test yapmaktan bıkmadım 😂😂 eşim , bu sende bağımlılık yaptı sigara gibi diye dalga geçiyordu benle ama işte hep bir umut 😅
Eğer evde test yoksa , Bence bi nöbetçi eczane bulup erken gebelik testi alın ve yapın. Umarım çift çizgiyi görürsünüz 🙏🏻🌸

Çok iyi biliyorum o duyguyu 3 sene uğraştık. En son tüp bebekle hamile kaldım. Ama her ay test yapmaktan bıkmadım 😂😂 eşim , bu sende bağımlılık yaptı sigara gibi diye dalga geçiyordu benle ama işte hep bir umut 😅
Eğer evde test yoksa , Bence bi nöbetçi eczane bulup erken gebelik testi alın ve yapın. Umarım çift çizgiyi görürsünüz 🙏🏻🌸
İnşallah teşekkür ederim🙏 ama ben direk hastaneye gidip kan testi vermeyi düşünüyorum daha net anlaşılır en azından

Back
X