acaba hamile miyim? inşallah:)

erdiltr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
233
66
73
kızlar az önce test yaptım çizik silgi çıktı ama emin olamadım..sizce ne yapmam gerekiyor kan tahilili yaptırsam belli olur mu adetime 2 gün var daha?teşekkür derim şimdiden

kızlar az önce test yaptım çizik silgi çıktı ama emin olamadım..sizce ne yapmam gerekiyor kan tahilili yaptırsam belli olur mu adetime 2 gün var daha?teşekkür derim şimdiden

hadi inşallah ben de böyle hamile olduğumu öğrenmiştim. hemen kan testi yaptır. hadi inşallah :16:

aynen canım bence de hemen git yaptır özel
hastane de 1 saate çıkıyo bence geç kalma

daha erken bir dönem olduğundan silik çıkmıştır benimde öyle çıkmıştı çünkü.kan testi yaptır hemen..hayırlı olsun şimdiden

ikinci çizgi silikte olsa pozitif olma ihtimali çok çok yüksekmiş.belirmesi yeterli demişti eczacı.:nazar:

ayy inşallah darısı isteyen herkese ve bana da:) bu arada sabah sağlık ocagına gıttım doktor biraz hevesimi kırdı.daha iki gün var adetine.pazartesi günü gel kan tahlili yapalım dedi.silik olması kesinlikle hamilelğin olmadığı anlamına geliyormuş çok kızdım içinden doktora ama hayırlısı olsun inş. yarın bir tane test daha mi yapsam acaba yoksa pazartesiyi mi beklesem?

Back
X