Acaba hamile miyim kızlar ?

Prmayse

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
40
18
18
30
Kızlar benm son adet tarihim 11.11.2018 adetime 3 gün varken kanda bhcg baktırdm negatif çıktı ama şuanda adetimin üzerinden 5 gün gecti ama hala adet olmadm. Bel ağrısı var cok fazla ara ara kasık agrısı var sürekli akıntım var iştahım çok fazla açıldı bi de göğüslerde dolgunluk var acaba hamile olma ihtimalim var mı? Kan testinin üzerinden 8 gün geçti

Test yaparsan varsa çıkar Canım erken yaptırmışsın kan testini evde normal testte varsa çıkar

Eğer geç döllenme yaşıyorsan kan testi erken yapmışsındır
Bence testi tekrarla eger stresten veya başka faktörden gecikme yaşamıyorsan şundi çıkar teste hamilelik

Evde idrardan yapın birde
Kan degeriniz kaçtı benim 3 kusur çıkmıştı birkaç gün sonra hamile olduğumu ogrenmistim

sizii umitlendirmek istemem. kizimi hamileykenm 2 gun once kan verdim negatif deger 1 lerde falan .sonra bat gunum test yaptim. ikinci cizgi silik cikti emin olmak icin aksam gene test yaptim gene cikti belli olmuyor yani .suan gene hanileyim bat gunumde. hafif golge cikti 3 gun gecikince. pembe. silik cizgi cikti gecikmenin uzerinden. 6 gun gecikince. kan verdim 200 cikti hic belli olmuyor

evde yapilan testlerden alin bence. normalde hep duzenli midir adetleriniz. eger oyleyse bence hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…