Her zaman gecikiyo ama doktor hap verdi duzene girsin diye inofolic combi gida takviyesi 2 aydir kullaniyorum ilk kullandigim ay adet gunumde adet oldum gecikme yasamadim ama bu ay gecikti bilmiyorum persembe gunu gidicem o zaman yaptiririm9 gün gecikmesi normal değil ama gebelik olsaydı da teste çıkardı şimdiye kadar diye düşünüyorum..bugüne kadar hiç gecikme yaşamadıysan bi kan testi ver olumsuz çıkarsa söktürücü falan alırsın.. en son ne zaman yaptın testi
Adetim 2 gun gecikince yaptim yani 1 hafta once9 gün gecikmesi normal değil ama gebelik olsaydı da teste çıkardı şimdiye kadar diye düşünüyorum..bugüne kadar hiç gecikme yaşamadıysan bi kan testi ver olumsuz çıkarsa söktürücü falan alırsın.. en son ne zaman yaptın testi
İnofolic ben de kullandım.. kullandığım ilk ay hamile kaldım yani geçen ay..Her zaman gecikiyo ama doktor hap verdi duzene girsin diye inofolic combi gida takviyesi 2 aydir kullaniyorum ilk kullandigim ay adet gunumde adet oldum gecikme yasamadim ama bu ay gecikti bilmiyorum persembe gunu gidicem o zaman yaptiririm
O zaman kana gitmeden önce yine bi yap evde test varsa şimdi çıkar artıkAdetim 2 gun gecikince yaptim yani 1 hafta once
Ay ne guzel ben 2. Ayımdayim ilk ay kalamadim hamile ikinci ayimda da iste baktirmadim dahaİnofolic ben de kullandım.. kullandığım ilk ay hamile kaldım yani geçen ay..
Evde yok test zaten koyde oturuyorum yarin gidicez baktiricam o zamanO zaman kana gitmeden önce yine bi yap evde test varsa şimdi çıkar artık
Hadi bakalım hayırlısıEvde yok test zaten koyde oturuyorum yarin gidicez baktiricam o zaman
Hamilelik testi yaptın mıKizlar onceki adetimden itibaren 36.gunumdeyim normalde bu kadar gecikme yasamazdim belimde agri var sadece hamilelik olabilir mi
Aynen test yapmadan bilemeyiz ama idrar testiyle ugrasma hemen hastaneye git benceKizlar onceki adetimden itibaren 36.gunumdeyim normalde bu kadar gecikme yasamazdim belimde agri var sadece hamilelik olabilir mi
Doktorun birsey soylemedi mi hamilesin veya degilsin diyeSat mayis 18 sabah bas donmesi ve miğde bulantısı oldu!beta hcg 1.3 çıktı!bu ayki adetim haziran 15 !hamile olabilirmiyim!
Gününü bekle derim canımSat mayis 18 sabah bas donmesi ve miğde bulantısı oldu!beta hcg 1.3 çıktı!bu ayki adetim haziran 15 !hamile olabilirmiyim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?