Acaba Hamile miyim ??

Capysun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2017
86
32
3
27
Merhaba arkadaşlar 28 Mayıs adet gunumdu ama hala adet olmadim 9 gun gecti kasıklarımda hafif ağrı ve batma var gogus damarlarim belirginlesti onceden hic gozukmezdi adetim gectikten 2 gun sonra test yaptim negatif cikti sonra gene 2 gun sonra yaptim gene negatif cikti peki boyle olup hamile olan var mi yani idrarda gostermeyip kanda gosteren var mi birde akinti falan yok cevaplarsaniz cok sevinirim arada da adet olcakmisim gibi agri oluyo karnimda sonra geciyor

Önce kanda belli olur zaten.imkan varsa kan testi yapin. Ya da idrar testini tekrarlayın.

9 gün gecikmesi normal değil ama gebelik olsaydı da teste çıkardı şimdiye kadar diye düşünüyorum..bugüne kadar hiç gecikme yaşamadıysan bi kan testi ver olumsuz çıkarsa söktürücü falan alırsın.. en son ne zaman yaptın testi

9 gün gecikmesi normal değil ama gebelik olsaydı da teste çıkardı şimdiye kadar diye düşünüyorum..bugüne kadar hiç gecikme yaşamadıysan bi kan testi ver olumsuz çıkarsa söktürücü falan alırsın.. en son ne zaman yaptın testi
Her zaman gecikiyo ama doktor hap verdi duzene girsin diye inofolic combi gida takviyesi 2 aydir kullaniyorum ilk kullandigim ay adet gunumde adet oldum gecikme yasamadim ama bu ay gecikti bilmiyorum persembe gunu gidicem o zaman yaptiririm

Adetim 2 gun gecikince yaptim yani 1 hafta once

Her zaman gecikiyo ama doktor hap verdi duzene girsin diye inofolic combi gida takviyesi 2 aydir kullaniyorum ilk kullandigim ay adet gunumde adet oldum gecikme yasamadim ama bu ay gecikti bilmiyorum persembe gunu gidicem o zaman yaptiririm
İnofolic ben de kullandım.. kullandığım ilk ay hamile kaldım yani geçen ay..

Kizlar onceki adetimden itibaren 36.gunumdeyim normalde bu kadar gecikme yasamazdim belimde agri var sadece hamilelik olabilir mi

Sat mayis 18 sabah bas donmesi ve miğde bulantısı oldu!beta hcg 1.3 çıktı!bu ayki adetim haziran 15 !hamile olabilirmiyim!

Back
X