Acaba hamile miyim?

aysen3542

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
8
3
1
27
Arkadaşlar merhaba,

Eşimle 22 kasımda ilişkiye girdik. Ben en son 26 ekimde adet olmuştum.22 kasımda adetime 2 3 gün kala 3 defa ilişkiye girdik. 25 kasımda adet olmam gerekirken şuan 6 aralık. Adetim 2 hafta gecikti. Bir kac gün önce beyaz akintim fazla derece de arttı. Ve yine bir kac gün önce bel agrisi yaşadım. Ara ara midem bulanıyor ve kendimi cok uykulu hissediyorum. Uyumak istiyorum sürekli. Ve dün karnima kısa kısa adet agrisina benzer agrilar girdi. Hamile olma şansım var mıdır sizce? Internetten baktığımda bu yasadiklarimin hepsini hamilelik belirtisi olarak gösteriyor.

Hamile olabilirsin olmayadabilirsin.. geç yumurtlama olduysa olur insanlar adet olacağı gün bile yumurtluyorlar.. bence test yap nasıl olsa öğreneceksin yoksa gebelik adet olmaya çabalarsın belirti var mı?.. hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah..

Hamile olabilirsin olmayadabilirsin.. geç yumurtlama olduysa olur insanlar adet olacağı gün bile yumurtluyorlar.. bence test yap nasıl olsa öğreneceksin yoksa gebelik adet olmaya çabalarsın belirti var mı?.. hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah..

Hamilelik ile adet belirtileri neredeyse aynı. Umarım hamile değilimdir. Teşekkür ederim

En azından eczaneden test alın, kafanızdaki soru işaretleri gitsin, hamile değilseniz boşuna stres yapıp reglinizi ertelemiş oluyorsunuz.

Vallaha test yapmadan iyi dayanmissinz ben korunurken bile bı kaç günlük gecikme olunca koşup test alıyordum acaba mi ki diye söz iki hafta baya iyi durmuşsunuz bence yapım test varsa çıkar ya da geç yumurtlama olmuştur belki düzensizse adetlerimiz

Vallaha test yapmadan iyi dayanmissinz ben korunurken bile bı kaç günlük gecikme olunca koşup test alıyordum acaba mi ki diye söz iki hafta baya iyi durmuşsunuz bence yapım test varsa çıkar ya da geç yumurtlama olmuştur belki düzensizse adetlerimiz

Biz de korunduk. Genelde iliskye girdiğimizde yaklasik 1 hafta gecikirdi hep. Yani bizim için yeni bir şey değil. Ama bu kadar gecikmesi yavas yavaş kafama takılıyor.

Biz de korunduk. Genelde iliskye girdiğimizde yaklasik 1 hafta gecikirdi hep. Yani bizim için yeni bir şey değil. Ama bu kadar gecikmesi yavas yavaş kafama takılıyor.
Neyle korunuyordunz peki belirtiler psikolojik olabilir strese girdikçe de gecikebilir adetiniz umarım hamile değilsinizdir istediğiniz vakit gelir pozitif

Arkadaşlar merhaba,

Eşimle 22 kasımda ilişkiye girdik. Ben en son 26 ekimde adet olmuştum.22 kasımda adetime 2 3 gün kala 3 defa ilişkiye girdik. 25 kasımda adet olmam gerekirken şuan 6 aralık. Adetim 2 hafta gecikti. Bir kac gün önce beyaz akintim fazla derece de arttı. Ve yine bir kac gün önce bel agrisi yaşadım. Ara ara midem bulanıyor ve kendimi cok uykulu hissediyorum. Uyumak istiyorum sürekli. Ve dün karnima kısa kısa adet agrisina benzer agrilar girdi. Hamile olma şansım var mıdır sizce? Internetten baktığımda bu yasadiklarimin hepsini hamilelik belirtisi olarak gösteriyor.
gebelik belirtisine benziyor testt yap

Prezervatif ile. 3 defa yaptık. Ikisinde ice bosalma durumu oldu. Birtanesini kontrol ettik. Diger 1 prezervatifi kontrol etmedik. Onun yırtık olmasindan korkuyoruz.

Prezervatif ile. 3 defa yaptık. Ikisinde ice bosalma durumu oldu. Birtanesini kontrol ettik. Diger 1 prezervatifi kontrol etmedik. Onun yırtık olmasindan korkuyoruz.
Anladım takarken delinmedyse bence bı sıkıntı olacağını sanmam ama yine de belli olmaz tabi gönlünüzce olsun insAllah test yapın ya da direk kan verin bence baya bı gecikme söz konusu cunki

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin. geçtiğimiz ay adetime birkaç gün kala geri çekilmeli ilişkim oldu. iki gün sonra regl oldum. aradan bir hafta 10 gün geçti vücudumdaki damarlar dikkatimi çekti memede ve başka yerlerde. korktum bir süre bekledim. ilşkiden sonraki 24. günde idrar testi yaptırdım sonuç negatif. 30. günde yine tam günüöde saatinde regl oldum her şey normaldi. hamile değilim diye sevindim adetim bitince tekrar bi telaş aldı beni gereksiz yere. ve tekrar idrar testi yaptım yine negatif. ama bu damarlar beni her gün daha çok korkutmaya başladı burada bir kaç kişi hamilelik belirtisi demişler. ben de kan tahlili yaptırdım doktorum negatif dedi. bunu öğrendikten sonra rahatlıyorum ama sonra tekrar huzursuzlanıyorum. içimde bi his beni rahat bırakmıyor. psikolojik mi bütün bunlar

Back
X