Gebeliğe Hazırlık Acaba hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sibel2924

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
380
265
23
40
Merhaba bayanlar pazartesi günü kan verdim beta hcg 1.20 çıktı dün adet günümdü olmadım bugün 2. Gün hala gelen bişey yok acaba hamile olabilir miyim böyle bir durumla karşılaşan var mı adetten 2 gün önce test negatif çıkıpta hamile olan hiçbir belirtim de yok yardımcı olursanız sevinirim

Adetten 3-4 gün önce benim negatifti ama beta hcg baktırmadım gebelik testiyle baktım negatifti adetim 1 hafta geciktikten sonra yine test yaptım çok çok silik ikinci çizgi çıktı beta hcg baktırdım 59 du. çok yeni döllenmiş bi yumurtaymış doktor öyle demişti. 1 hafta geçmiş olmasına rağmen çok düşük sonuçtu geç döllenme olmuş. Yani geç döllenme olmuş olabilir, belki şuan döllenme süreci olabilir, henüz rahime inmemiş olabilir o yüzden adetin 1 hafta -10 gün geçince tekrar test yap bence

Bu arada benim de hiç bir belirtim olmadı normal adet olacakmış gibi karın ağrısı falan oldu ekstra değişik bi belirtim olmadı

Teşekkür ederim

bende de daha onceki bir hamileligimde (o gerci dusukle sonuclandi), kanima baktirmistim negatif demislerdi. 1-2 hafta sonra test yapmistim ve hafif silik cikmisti.

Meger o negatif dediklerinde hcg degeri 1 mis, ve yani hamilelik baslangiciymis.

bazi insanlarda fazla surmeden, bi hata gibi bisey olusuyor ve hemen adet basliyor.

yani hersey olabillir

Benim de 2 gün önce 1.20çıktı adetin 2. Günü gecikmedeyim acaba hamile miyim diye düşünüyorum gripte olmuşum belirsizlikten ilaç alamıyorum

Merhaba aynı durumu bende yaşıyorum şuan adetime üç gün kala beta hcg baktırdım 1.20 çıktı gebelik yok dediler adetim de iki gün gecikti hiç gecikmezdi günü gününe olurdum adet olmuş gibi ağrılarım var gebelik var mıdır acaba belirsizlik içindeyim idrar testinde de negatif çıktı

Adet oldunuz mu acabaa, bende de aynı durum var çatlatma iğnesi yaptırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…