Acaba hamile miyim

Ceylinsena35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
1 ay önce düşük yaptım bugün de hamilelik testi yaptım çizginin biri net biri de silik görünüyor. Acaba hamile miyim yoksa daha betaHcg hormonum düzelmedigi için mi testte böyle çıktı bir anlam veremedim daha önce bu durumu yaşayan var mı?

Benim de adetim gecikti test yaptım silik çıktı

Evet doktora da düşük olaynı belirtirsin
Daha önce gittim doktora düşünce de hamilelik hormonun yüksek ama ben bebek göremiyorum dedi ben de zaten düştü dedim acilden girmiştim doktorlar grevdeymis doğru düzgün bakilamadim

Kaç gün geciktiniz acaba bende 3 gün geciktim hala olmadım testte bişey çıkmadı
En son adet tarihim 1haziran ama düşük yaptım 16temmuzda o zamandan beri olmadım yine bugün test yaptım biri net biri silik çıktı.
3gun daha erken bence az daha beklemelisiniz

Geçmiş olsun canim
Sen hamilesindir erken test yapmışsındir 2 gün sonra bida yaparsan düzelir
İnşallah canım öyleyimdir valla bende 4 yıldır negatif görmekten usandım insan çift çizgi görünce bi nezbede olsa umutlanıyor

Daha önce gittim doktora düşünce de hamilelik hormonun yüksek ama ben bebek göremiyorum dedi ben de zaten düştü dedim acilden girmiştim doktorlar grevdeymis doğru düzgün bakilamadim
inşallah. Busefer seninledir bebek inşallahhhhhhh

Bayanlar benimde adetime 4 gün var daha bugün erken gebelik testi yaptım bu şekilde sanki bir çizgi var mı yoksa bana mı öyle geliyor yardımcı olur musunuz lütfen

`