- 15 Ağustos 2022
- 10
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Ceylinsena35
-
Benim de adetim gecikti test yaptım silik çıktı1 ay önce düşük yaptım bugün de hamilelik testi yaptım çizginin biri net biri de silik görünüyor. Acaba hamile miyim yoksa daha betaHcg hormonum düzelmedigi için mi testte böyle çıktı bir anlam veremedim daha önce bu durumu yaşayan var mı?
Yok yapmadımDüşükten sonra beta takibi yapmadınız mı?
Sen hamilesindir erken test yapmışsındir 2 gün sonra bida yaparsan düzelirBenim de adetim gecikti test yaptım silik çıktı
Beta yavaş mı düştü ondan mı böyle bilemeyiz tekrar kan vermek lazımYok yapmadım
O zaman belli olur dimiBeta yavaş mı düştü ondan mı böyle bilemeyiz tekrar kan vermek lazım
Evet doktora da düşük olaynı belirtirsinO zaman belli olur dimi
Daha önce gittim doktora düşünce de hamilelik hormonun yüksek ama ben bebek göremiyorum dedi ben de zaten düştü dedim acilden girmiştim doktorlar grevdeymis doğru düzgün bakilamadimEvet doktora da düşük olaynı belirtirsin
Kaç gün geciktiniz acaba bende 3 gün geciktim hala olmadım testte bişey çıkmadıBenim de adetim gecikti test yaptım silik çıktı
En son adet tarihim 1haziran ama düşük yaptım 16temmuzda o zamandan beri olmadım yine bugün test yaptım biri net biri silik çıktı.Kaç gün geciktiniz acaba bende 3 gün geciktim hala olmadım testte bişey çıkmadı
Geçmiş olsun canim1 ay önce düşük yaptım bugün de hamilelik testi yaptım çizginin biri net biri de silik görünüyor. Acaba hamile miyim yoksa daha betaHcg hormonum düzelmedigi için mi testte böyle çıktı bir anlam veremedim daha önce bu durumu yaşayan var mı?
İnşallah canım öyleyimdir valla bende 4 yıldır negatif görmekten usandım insan çift çizgi görünce bi nezbede olsa umutlanıyorSen hamilesindir erken test yapmışsındir 2 gün sonra bida yaparsan düzelir
Daha önce gittim doktora düşünce de hamilelik hormonun yüksek ama ben bebek göremiyorum dedi ben de zaten düştü dedim acilden girmiştim doktorlar grevdeymis doğru düzgün bakilamadim
İnşallahinşallah. Busefer seninledir bebek inşallahhhhhhh
En iyisi öyle yapimkan tahlili ver bence
Aynen haklısın öyle oluyor inşallah hamilesindirİnşallah canım öyleyimdir valla bende 4 yıldır negatif görmekten usandım insan çift çizgi görünce bi nezbede olsa umutlanıyor
Sağol canımGeçmiş olsun canim
İnşallahAynen haklısın öyle oluyor inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?