Cesaret edemiyorum yapmayaBoyle anlasilmaz ki olabilirde olmayabilirde test yapin.
Evet yüzde 99 hamilesin bir kan testi de yaptır bence emin olmak için hayırlı olsın gözün aydınDünden beri iki test yaptım böyle çıkıyor sizce varmı
Var gibi gozukuyorda keske kendinize yeni konu acsaydiniz arkadasin konusnu sabote ediyorsunuz su an.Dünden beri iki test yaptım böyle çıkıyor sizce varmı
Sağol bence cesaret et ve yap benim günüm daha geçmişti ve öyle bi anda yapmak istedim Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat versin içini ferah tutEvet yüzde 99 hamilesin bir kan testi de yaptır bence emin olmak için hayırlı olsın gözün aydın
Gögüslerimde çok fazla şiş ve ağrılı yanılmaktan korkuyorum senin belirtilerin nasıldıDünden beri iki test yaptım böyle çıkıyor siz
Sağol bence cesaret et ve yap benim günüm daha geçmişti ve öyle bi anda yapmak istedim Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat versin içini ferah tut
Tek belirtim göğüs ağrısı ve şişlikti ama iki hafta öncesinde çok yoğun bir agriydi şuan çok aza inmiş durumda ağrıGögüslerimde çok fazla şiş ve ağrılı yanılmaktan korkuyorum senin belirtilerin nasıldı
Benimde şuan o durumda sağ kasığıma ara ara ağrı giriyorŞuanda mesela ara ara adet olacakmış gibi ağrı giriyor
Bugün yapacağım güzel sonuç çıkar inşallahTest yap istersen en azından o içinde ki şüphe azalır varmı yokmu arasında kalmak çok sıkıntı
Haber vereceğim amin inşallahİnşallah güzel haberini bekliyoruz isteyen herkese nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?