Acaba hamile miyim

mbna

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
208
30
18
21
Merhaba bayanlar bu gün icerisinde iki üc kere karnıma kramp ağrı saplandi ve aynı zamanda ksklarımda hem sağda hem solda ara ara sancı oluyor ve belim de çok ağrıyor birde yumurta beyazı gibi bir akıntım var acaba hamile miyim

Test yapın. Tabii ki bunlar belirti ama kesin değil.

Belki yumurtluyor olabilirsin en son ne zaman regl oldun

Regl gününüz geçmeden bilemezsiniz. Bunlar standart regl, yumurtama belirtiside olabilir.

2 Kasım'da regl oldum en son fakat 4 ocakta 4 günlük bı lekelenmem oldu
Kasımdan bahsediyorsunuz aralık boş Ocak lekelenme. Bence siz doktora görünün gebelik olsaydı zaten çıkardı yumurtlama vs ile de alakası yok durumun

Randevu aldım onu bekliyorum ama Aralık'ta da iki günlük bı kanamam oldu onu atlamişim
Canım bu lekelenme tarzı kanamalar normal değil. Enfeksiyon veya başka bişey de olabilir. Şuan bence ne yumurtlama ne hamilelik yoktur seni üzmek istemem hevesini de kırmak istemem ama genel bi kontrolden geç.

Canım bu lekelenme tarzı kanamalar normal değil. Enfeksiyon veya başka bişey de olabilir. Şuan bence ne yumurtlama ne hamilelik yoktur seni üzmek istemem hevesini de kırmak istemem ama genel bi kontrolden geç.
Öyle yapacam canım randevumu bekliyorum teşekkürler yorumladığın için

Öyle yapacam canım randevumu bekliyorum teşekkürler yorumladığın için
Ne demek rica ederim. İnsan çok istiyor hamile olmak bende bekliyorum ama ilk kendi sağlığın önemli sen sağlıklı ol ki bebeğin de sağlıklı olsun Rabbim kısa zamanda gönlündekini versin

Ne demek rica ederim. İnsan çok istiyor hamile olmak bende bekliyorum ama ilk kendi sağlığın önemli sen sağlıklı ol ki bebeğin de sağlıklı olsun Rabbim kısa zamanda gönlündekini versin
Amin inşallah rabim kimsenin kucağını boş birakmasın ben daha 5 aylık evliyim ama çok istiyorum inşallah 8 şubatta randevum var doktora gideceğim rüyamda yumurta tavuk ve altın gördüm küçük bir umudum var inşallah vardır

Ben rüyamda doğuruyordum bile bunlar psikolojik canım. Yaş kaç ?

30 sen daha çok küçüksün bu kadar stres neden yaptın çok kolay hamile kalırsın güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…