Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapın. Tabii ki bunlar belirti ama kesin değil.Merhaba bayanlar bu gün icerisinde iki üc kere karnıma kramp ağrı saplandi ve aynı zamanda ksklarımda hem sağda hem solda ara ara sancı oluyor ve belim de çok ağrıyor birde yumurta beyazı gibi bir akıntım var acaba hamile miyim
Belki yumurtluyor olabilirsin en son ne zaman regl oldunMerhaba bayanlar bu gün icerisinde iki üc kere karnıma kramp ağrı saplandi ve aynı zamanda ksklarımda hem sağda hem solda ara ara sancı oluyor ve belim de çok ağrıyor birde yumurta beyazı gibi bir akıntım var acaba hamile miyim
2 Kasım'da regl oldum en son fakat 4 ocakta 4 günlük bı lekelenmem olduBelki yumurtluyor olabilirsin en son ne zaman regl oldun
Test yapın. Tabii ki bunlar belirti ama kesin değil
Kasımdan bahsediyorsunuz aralık boş Ocak lekelenme. Bence siz doktora görünün gebelik olsaydı zaten çıkardı yumurtlama vs ile de alakası yok durumun2 Kasım'da regl oldum en son fakat 4 ocakta 4 günlük bı lekelenmem oldu
İnşallah öyledir ama rüyamda tavuk ve yumurta da gördüm bı ümitlenmedim degilRegl gününüz geçmeden bilemezsiniz. Bunlar standart regl, yumurtama belirtiside olabilir.
Regl gününüz geçmeden bilemezsiniz. Bunlar standart regl, yumurtama belirtiside olab
Randevu aldım onu bekliyorum ama Aralık'ta da iki günlük bı kanamam oldu onu atlamişimKasımdan bahsediyorsunuz aralık boş Ocak lekelenme. Bence siz doktora görünün gebelik olsaydı zaten çıkardı yumurtlama vs ile de alakası yok durumun
Canım bu lekelenme tarzı kanamalar normal değil. Enfeksiyon veya başka bişey de olabilir. Şuan bence ne yumurtlama ne hamilelik yoktur seni üzmek istemem hevesini de kırmak istemem ama genel bi kontrolden geç.Randevu aldım onu bekliyorum ama Aralık'ta da iki günlük bı kanamam oldu onu atlamişim
Öyle yapacam canım randevumu bekliyorum teşekkürler yorumladığın içinCanım bu lekelenme tarzı kanamalar normal değil. Enfeksiyon veya başka bişey de olabilir. Şuan bence ne yumurtlama ne hamilelik yoktur seni üzmek istemem hevesini de kırmak istemem ama genel bi kontrolden geç.
Ne demek rica ederim. İnsan çok istiyor hamile olmak bende bekliyorum ama ilk kendi sağlığın önemliÖyle yapacam canım randevumu bekliyorum teşekkürler yorumladığın için
Amin inşallah rabim kimsenin kucağını boş birakmasın ben daha 5 aylık evliyim ama çok istiyorum inşallah 8 şubatta randevum var doktora gideceğim rüyamda yumurta tavuk ve altın gördüm küçük bir umudum var inşallah vardırNe demek rica ederim. İnsan çok istiyor hamile olmak bende bekliyorum ama ilk kendi sağlığın önemlisen sağlıklı ol ki bebeğin de sağlıklı olsun
Rabbim kısa zamanda gönlündekini versin
![]()
Ben rüyamda doğuruyordum bileAmin inşallah rabim kimsenin kucağını boş birakmasın ben daha 5 aylık evliyim ama çok istiyorum inşallah 8 şubatta randevum var doktora gideceğim rüyamda yumurta tavuk ve altın gördüm küçük bir umudum var inşallah vardır
HahahaBen rüyamda doğuruyordum bilebunlar psikolojik canım. Yaş kaç ?