acaba hamıle mıyım

denizdeni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
129
0
96
Edirne
kızlar bugün benım adetımın 23 gunu ara ara bacaklarımıda sızı romatızma gıbı bel ağrısı karnıma ani hareketlerde bıcak saplanmış gıbı oluyor sızce hamıle olabılr mıyım bırde hamıle olara bırsey sormak ıstıyorum bıcak saplaması kanında hısseden var mı varsa alt karnında mı ust karnında mı hıssedıyorlardı lutfen cevap

walla cnm genelde nası tarif edim yumurtalıklardan aşağı doğru oluyo . ama herkezde değişiyo bazen karnın üst kısmında ağrı yada sancı oluyo

nagıhan bu forumda bır tek senmı varsın ya tesekkur ederım kımse cevap yazmıyor belkı hamıleyım bende ust karnıma sankı bıcak saplanıyor anı hareketlerde.

bence belirtileri pek dinleme... psikolojik olarak ağrılar artıyor ve sonrada gecikme oluyor...
nerden biliyosun dersen.. ben 2 ay evvel tam 2 hafta geciktim... ve ömrümde ilk kez böyle bir gecikme oldu... doktorum psikolojik dedi...
inşallah hamilesindir... ama dediğim gibi kendini çok dinleme...

ben bıçak saplanması vs.. tarzı hiç bişey hissetmedim ilk haftalarda, o bahsettiğin 8.haftalardan sonra oluyo yaa,bir de bunlar tam belirti vermez, kan testi yaptır

Back
X