acaba hamile miyim?

nisanur611

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
84
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım ilk defa yazıyorum.benim gunum gecti bir hafta kadar. test yaptım evde kendi kendime cift cizgi cıktı.ama arkadaşım cift bile cıksa sen fazla heveslenme dedi kan tahlilinde belli olur diyor.cok heycanlıyım.eşimde cok sevindi acaba gercekten hamilemiyim ? ve sol taraftanbir baskı oluyor bunun nedeni acaba nedir ? simdiden tesekkur ederim

cnm bende bu konuda tecrübe sahibi değilim yanıltmak istemem ama çift çizgi çıktı diyorsun bence hamilesinkeşke bende olsamhadi hayırlısı olsun hakkında cnm:79:

nisanur bence hamilesin.benimde aynı öyle oldu sol tarımda acayip bi sancı vardı.zaten çift çizgi çıktysa yanılma payı çok az.ama tabi en kesin kan testi

hamile olma ihtimalin çok yüksek,birde kan tahlili yaptırsana canım

inş hepimiz hakkında hayırlısı olsun bakalım.evet cift cizgi cıkınca hamile oldugun deniyor zaten ikinci cizgi fazla belirgin degil ama yine de belli oluyor.sanal seninde bir agrı mı saplanıyordu.sanki bıcak batırır gibi sag tarafta bişey yok gariptir.dunyaa evet haklısn kan tahlili yaptırmam gerek onu da yaptıracam da bakalım ne zaman ?

pozitif sonuclarda yanılma payı cok düsüktür o testlerin o yüzden kesin hamilesin ama birde kan testi yaptırda değerini görmüs olursun yaklasık kac haftalık falan oldugu belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…