Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bazen sitres fazla hareket hava degisim yani bu etkenlerdende gecikir adetin yani belirtilerin varmi diger adetlerinden farkli hissettigin birsey yani
adetıme2 3 kala cok sancım olurdu kasıklarımda gogusleım sıserdı... ama sımdıı oylee kıvrandırcak bır sancım yok goguslerım sıs degıl ve acımıyor ??? normalmı bunlar
selam :) adetiin kaç günde bir oluyor bilmiyorum ama şubatıın diğer aylardan kısa oldugunu hesap etmişsindir umarıım bi kaç gün gecikebilir subat 28 cektiğii içinnn inşallah vardırr ama biraz daha beklee ne kadar zamandır istiyorsun?
kızlar nerden başlıycam bilmiyorum bir hayale kapıldım gidiyorum bana yardım edin lütfen?Geçen ayın yanı şubat 22 sinde adet oldum ama bu ay hala hasta olmadım bugun ayın 22 acaba bugün olurum die bekliyordum ve bugunde olmadım...Test almak için çokmu erken sizce ümitlenip sonra hayal kııklıgı yasamak ıstemıyorum... yorumlarınızı yazarsanız sevınırım