Acaba hamile miyim?

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
3
116
Ankara
.........................

Son düzenleme:
merhaba canım hadi inşallah gelmiştir bebişin.ne güzel düzenli adet olabilmek.geçince umuda kapılabiliyosun.ben en son şubat 8 de oldum.hala bekliyorum.çokta umudum yok adetlerim düzensiz olduğu için..

bılmıyorum ınankı umıtlenmek ıstemıyorum bu gece nasıl uyucam onu bıle bılemıyorum dusun artık ıcımdekı heycanı

canim bazen sitres fazla hareket hava degisim yani bu etkenlerdende gecikir adetin yani belirtilerin varmi diger adetlerinden farkli hissettigin birsey yani

canim bazen sitres fazla hareket hava degisim yani bu etkenlerdende gecikir adetin yani belirtilerin varmi diger adetlerinden farkli hissettigin birsey yani

adetıme2 3 kala cok sancım olurdu kasıklarımda gogusleım sıserdı... ama sımdıı oylee kıvrandırcak bır sancım yok goguslerım sıs degıl ve acımıyor ??? normalmı bunlar

adetıme2 3 kala cok sancım olurdu kasıklarımda gogusleım sıserdı... ama sımdıı oylee kıvrandırcak bır sancım yok goguslerım sıs degıl ve acımıyor ??? normalmı bunlar

canim ben hamile kaldim ama 3 aylikken kaybettim goguslerim cok dolgunlasmisti ve damarlari belliydi akintim vardi ama sole bir durum var bazilarinda hic belirti olmuyor yani bellide omaz eger turkyedeysen bende direk kan testi yaptir cunku idrar bence yaniltiyor gecen ay bende pozitif cikti ama hamile degilmisim mesela sonra yaptim negatif cikti

ianan şuan aglıyorum içim kıpır kıpırr korkuyorum ya degılsemm

canım benim heyecanını anlıyorum.ama bu kadar kaptırma kendini sonrası allah korusun hüsranda olabilir.yanlış anlama ama tecrube konuşuyor.tam 6.5 senedir bekliyorum ben..

haklısın rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın hayırlısı olsunn bır an once sabah olsun ıstıyorumm nasıl bırseydır bu hıc boyle olmamıstım

selam :) adetiin kaç günde bir oluyor bilmiyorum ama şubatıın diğer aylardan kısa oldugunu hesap etmişsindir umarıım bi kaç gün gecikebilir subat 28 cektiğii içinnn inşallah vardırr ama biraz daha beklee ne kadar zamandır istiyorsun?

aslında bekleme felan yok süpriz olucak bize

benimde senin gibi 21 şubatta adet olmam gerekirken ollmadım çok mutlu oldum.kıpır kıpır oldu içim ama bir hafta boyunca (17 şubat)tan beri kasıntılar, hafif hafif kasıklarımda seğirmeler oluyordu 22 sinde test yaptım negatif, 23ünde yani dün doktara gittim bhcg için 2.08 dedi yani yok halan adet olmadımbu duruma çok sıkılor canım sanki aklıma anne olamıcakmışım gibi düşünceler geliyor.üzülüyorum.inşallah senin için en hayırlısı olur.en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah her şey gönlünce olsun.

insanın ümitlerinin yıkılması çok kötü birşey bunu zamanında bende çok yaşadım..oyüzden adet gününün geçmesini bekle..10 gün falan geçsin, sonra test yap...daha iyi olur..
Allahım hayırlı zamanda sana gebeliği nasip edecektir .buna emin ol, bu ay olmadıysa bidahaki ay, ondada olmadıysa daha sonra, hiç ümidini yitirme, hamile kalamıycam diye düşünme..hayırlı zamanda olur inşallah...

Benim de son adet tarihim 21 Şubat. 32 günde 1 adet oluyorum. Bugün beklenmeyen adet günüm. 2 gün önce kan testi yaptırdım. Pozitif çıktı. Hamd olsun. Ben 18.gün yumurtlamam olduğunu bildiğim için yumurtlamadan 12 gün sonra yani 22 Mart'ta test yaptırdım. Eğer pozitifse kanda çıkar çünkü. Kasık ağrılarım çok şiddetlenmişti. Doktora gitmeyi planlıyordum ama emin olmak istedim. Dilersen kanda baktırabilirsin. Tabi sağlıklı bir gebelik mi bunu hemen öğrenemeyiz. 2 günde bu değerin 2 katına çıkması lazım. Kanda baktırdığında pozitifse eğer 2 günde bir tekrar yaptırabilirsin testi, eğer içinde şüphe varsa. Umarım hamilesindir. Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
en güzeli reglinin en az 10 gün geçmesi zor ama sabretmek lazım bende çok yaşadım hayal kırıklığı ama sonunda bi şkilde oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin

kötü bır duygu ama malesef hasta oldum kızlarr Allah bıdakıne ınsallah nasıp eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…