Acaba hamile miyim?

sekerlizuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
78
0
36
Bursa
kızlar slm. Uzun zamandır yazmak istedim ama bugüne kısmetmiş.10 aylık evliyim ve 3 aydır bebiş deniyoruz.Ancak bu ay 5 gün geciktim ve kasıklarımda ara sıra gıren bır agrı, gaz sorunu, agızda kurulukve ıgrenc bır tat var bir kaç gündürde ayaklarımda ağrı hissetmeye başladım. Sizce olabilirmi???Lütfen yardım edin....:18:

kızlar slm. Uzun zamandır yazmak istedim ama bugüne kısmetmiş.10 aylık evliyim ve 3 aydır bebiş deniyoruz.Ancak bu ay 5 gün geciktim ve kasıklarımda ara sıra gıren bır agrı, gaz sorunu, agızda kurulukve ıgrenc bır tat var bir kaç gündürde ayaklarımda ağrı hissetmeye başladım. Sizce olabilirmi???Lütfen yardım edin....:18:

selam...normalde böyle bir gecikme yaşamıyorsan hemen test yap derim cnm:34:
hatta direk kan testi..

zaten normalde 35 gun ovulasyon yasıyorum ama gecen ay 15. adet gordum 20sınde gelmesı gerekıodu en gec 5 gun gectı ama belırtıler var..duanızı eksık etmeyın..:59:

zaten normalde 35 gun ovulasyon yasıyorum ama gecen ay 15. adet gordum 20sınde gelmesı gerekıodu en gec 5 gun gectı ama belırtıler var..duanızı eksık etmeyın..:59:

ben de pazartesi günü öğrendim hamile olduğumu:21:
tam 30.günümdü,normalde 25-26 günde gelirdi reglim...
içimde bir his hamilesin diyordu ve karnımda kelebekler uçuşuyordu..dayanamadım daha fazla...
gittim kan aldırdım ve Allah'ıma şükürler olsun ki Hamileyim.
Allah isteyen herkese nasip etsin...

umarım bende o mutlu sonuca ulaşırım.ilk gebeliğim olucak içim kıpır kıpır.bir daha negatifi görmek istemiyorum:2:

canım inşallah isteğin olur..daha yolun çok başında sayılırsın.Yaşını bilmiyorum ama yaşın 35 in altında ise 1 sene, yaşın 35 in üzerindeyse 6 aylık deneme sonucu olmazsa dr a danışmak gerekiyor.Dr a gitsen de bunu söyleyecek:34:
ben bir gebelik geçirdim kalbi durdu bebişimin ve kürtaj oldum..tam 1 sene bekledim, üstelik yaşım şu an 36.eğer bu ay da olmasaydı takip ve tedaviye başlayacaktık.O yüzden biraz sabır:34:

canım bende cuma öğrendim hamiş olduğumu 6 gün geçti bel ve kasık ağrısı vardı hemde çokkk... üstelik çokda düzensizleşmşiti bu aralar ummuyodum bile bu ay...bide ayaklarımda yanma hissi oluyo geceleriiama en belirgin ise bel ve kasık ağrısı oldu inşlhh hamişsindir

Son düzenleme:
kızlar bugun beta baktırdım 5 gun gecıkmeyle 1,6 cıktı doktor varda dıyemem yokta dıyemem ama yuksek 3 gun sonra tekrarlıcaz dedı sizce???????????

kızlar bugun beta baktırdım 5 gun gecıkmeyle 1,6 cıktı doktor varda dıyemem yokta dıyemem ama yuksek 3 gun sonra tekrarlıcaz dedı sizce???????????

normalde bu değer 5-10 un üzerinde olursa hamilelik var diye biliyorum ben...
belki değişik bir yöntemle yapılmıştır testi:26:
geç döllenme olmuşsa bazen olabiliyor böyle..ya da kimyasal gebelik denilen gebelik oluyor sanırım..eğer 3 gün sonraki kan değerinde yükselme varsa o zaman bişiler var demektir. DR daha iyi bilir cnm:34:
Detaylıca ona sorsaydın keşke..

kızlar dualarınızı bekliyorum. Hala adet olmadım tam 9 gün geçti.Yarın kan testi tekrarlanacak lütfen dua edin benim içinde:18:

kızlar birkez daha hüsran bugünki betam 0,39 çıktı ama hala adet görmedim 10 gün oldu. Çarşamba doktora gidicem..Negatif sonuçta desteklerinize teşekkürler...:58:

Back
X