acaba hamile miyim ?

incikaradeniz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
4
0
16
İstanbul
Şu iki haftadır çok kasıklarım ağrıyor, gögüslerim çok ağrıyor. Ve iki haftada geciktim . Test yaptım ikini çizgi hafif çıktı sonra tek çizgiye düştü . Doktorada gitmeye cesaret edemedim . Çünkü ne tepki vericeğimi bile bilemiyorum . Pek hazır değilim. Sizce hamile miyim ?

burada kimse bunu cevabını veremez herkesin hikayesi farklı...kan testi yaptırmadan kesin sonucu öğrenemezsin... ve çocuğa hazır olamını zamanı yok bende hep öyle diyodum hazır değilim fln ama sen hazır oluncada bebek hemen gelmiyor bunuda unutma derim...

burada kimse bunu cevabını veremez herkesin hikayesi farklı...kan testi yaptırmadan kesin sonucu öğrenemezsin... ve çocuğa hazır olamını zamanı yok bende hep öyle diyodum hazır değilim fln ama sen hazır oluncada bebek hemen gelmiyor bunuda unutma derim...

Haklısın tabiki yarın gitmeyi düşünüyorum aslında çok heyecanlıyım farklı bi duygu içerisindeyim ama hayırlısı neyse o olsun diyorum

bugün doktora gittim ve sonuç olarak 1 aylık hamileyim ve şoktayım ben sadece 2 hafta geciktim sanıyordum

güzün aydın canımmm....

dr zaten en son adetten hesaplıyor... adetin iki hafta geciktiğine göre 6 haftalık olman gerk ama geç döllenme vs. olduysa 1 aylıkta olabilirsin. inşşh sağlıcakla tamamına erer gebeliğin ve bizede nasip eder allahım o duyguyu. aşama aşama hep başta hamile kalınca herşey bitecek gibi geliyor hamile kalıyosun bu kez bebeğin gelişimi sağlıklımı die stresler başlıyo bebeğin ii olduğuna emin olduğunda doğum stresi doğurunca büyütme vs vs allah yardımcın olsun ama yinde değer dimi...

güzün aydın canımmm....

dr zaten en son adetten hesaplıyor... adetin iki hafta geciktiğine göre 6 haftalık olman gerk ama geç döllenme vs. olduysa 1 aylıkta olabilirsin. inşşh sağlıcakla tamamına erer gebeliğin ve bizede nasip eder allahım o duyguyu. aşama aşama hep başta hamile kalınca herşey bitecek gibi geliyor hamile kalıyosun bu kez bebeğin gelişimi sağlıklımı die stresler başlıyo bebeğin ii olduğuna emin olduğunda doğum stresi doğurunca büyütme vs vs allah yardımcın olsun ama yinde değer dimi...

Çok teşekkür ederim canım rabbim sizinde gönlünüze göre versin çok farklı bir duygu bambaşka hissediyorum kendimi . Çok stresli ama bi o kdar da heyecanlı . Allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu

Back
X