acaba hamile miyim

flz6565

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
13
2
16
Merhaba tecrübeli birilerinin yardimina ihtiyacim var
Lütfen bana cevap yazar misiniz bir hafta önce esimle birlikte olduk ters bir zamandi birliktelogin gecesine ben adet oldum hemen sabah ella tablet kullandim adetim biraz anormal devam ediyo normal adet kanamalarim gibi değil hamile kalmis olmaktan korkuyorum bebegimiz daha cok kücük sizce hamile kalmis olabilir miyim ella tablet ne kadar kurtarici olur. Lütfen yazin bana lütfenn

Cnm sanmam hamile kalacağını adet gormussun demekki yumurtlama Şansın yok

Bence ella dan dolayıdır anormallikler. Ayrıca ella vb ertesi gün hapları cok mecbur olmadıkça kullanilmamali. Cpk tehlikeli diye biliyorum bilgine.

merhaba. kurtarıcı olabilir ama ertesi gün hapları tehlikeli diye biliyorum bende. adet düzensizliği yapıyor.

Canim evet haklisin ama bir yandan da tedirginim üstüne görme diye birsey varmis ondan korkuyorum zaten adetimde cok anormal gecti korkuyorum iste off
Ustune görme ilişkiden hemen sonra olmaz yumurta döllenmesi zaten 6 gün sürüyor ve ayrıca ustune görme oyle adet kanaması gibi değil hafif lekelenmeler halinde olur. Hem adet olurken hemde ertesi gün hapı almışken hamile kalırsan valla adını mucize koy...

Canım ben ella iki kez kullanmıştım kafanda soru işareti kalmasın işe yarıyor

Ella 2 defa kullandım çok yan etkısı VR o etkılemiştr canım hemen gecesinde adette olmuşsun bence imkansız gibi hap da almıştın zaten

Cok saol icimi rahatlattin ilk cocugumu kucagima aldim ama hala cok toyum en ufak birseyde titriyorum korkudan iyiki burasi var

Merhaba bişey sormak istiyorum.ben 16 haziranda adet oldum en son 30 günde bir adet döngüm ama 3 gün geçikti ilk defa.adet ağrısıda yokk hiç bi ağrı yok bel ağrısı dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…