Acaba hamile miyim

alya10

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
15
2
6
Kızlar adetim 8 gün gecikti dün ve önceki gün evde test yaptım ikiside negatif cıktı. Gebeliğe dair hiçbi belirti(bulantı,yorgunluk,uyku isteği)hiçbiri yok. Her ayki adet sancım arada bi gelip gidiyo. Karnım şiş.olacak gibi ama olamıo gibi. Gecen ayki adetimin bittiğinden 8 gün sonra nişanlımla birlikte olduk. İçime boşalmadı. Ama korkuyorum. Bide yaşadığım yer çok küçük bi yer gidip hastaneye kan testi de yaptıramıorum. Napcam cok çaresizim ya :( :-(

Kızlar adetim 8 gün gecikti dün ve önceki gün evde test yaptım ikiside negatif cıktı. Gebeliğe dair hiçbi belirti(bulantı,yorgunluk,uyku isteği)hiçbiri yok. Her ayki adet sancım arada bi gelip gidiyo. Karnım şiş.olacak gibi ama olamıo gibi. Gecen ayki adetimin bittiğinden 8 gün sonra nişanlımla birlikte olduk. İçime boşalmadı. Ama korkuyorum. Bide yaşadığım yer çok küçük bi yer gidip hastaneye kan testi de yaptıramıorum. Napcam cok çaresizim ya :KK43: :-(
mecbur eczaneden idrarla gebelik testi alacaksın

Onu yaptım iki kez canım. İkiside negatif çıktı. Ama bu eczanedeki testler kesin sonuç verir mi. Yani hamile kalıp ta o sonuç negatif çıkar mı. Böle bi ihtimal var mı?

Onu yaptım iki kez canım. İkiside negatif çıktı. Ama bu eczanedeki testler kesin sonuç verir mi. Yani hamile kalıp ta o sonuç negatif çıkar mı. Böle bi ihtimal var mı?
bu ihtimal vardır ama erken dönemde birazdaha geçerse adetin yaparsın tekrar.ama tam birleşme yoksa hamilelik zor .

O kendinden çok emin içine boşalmadım dio. Ki bende gördüm dışarıya olduğunu. Ama bir sonraki girisinde acaba üzerinde falan kaldıysa diye korkum benim..:(

Tam yumurtalama dönemine denk gelmiş, canım içine boşalmasa bile zevk sıvısından da sperm geçebiliyor.
Ama streste yapmış olabilrisin, nişanlınla büyük bir şehire alışverişe gidiyormuş gibi gidin ve özel de testinizi yapın bence.

Birde hani ben ikinci birleşmede üzerinde kaldıysa ondan korkuyorum diyorum ya. Bi yazıda okumuştum. Sperm hava ile temas edince dölleme özelliğini kaybediyormuş. Bunu daha önce duyanınız var mıydı kızlar.

Bizim gelin hamile idrarda çıkmadı. kan verdi kanda çıktı..

Stres bole bisey iste gelsin diye bekleyince gecikir de gecikir.. Gelmesin diye gözünün içine bakarsin vaktinden erken gelir.. :KK51:

Benim de 8 gün geçti 5 aydır korunmuyoruz ve ne idrar da ne kanda pozitif cıkmadı işin tuhafı hic gecikme olmazdı 28-29 günde bir olurdu hormonlarda da sıkıntı yok adet düzensizliği de yok testlerde cıkan bu ki zaten yoktu düzensizlik onun dışında pazar günü hafif pembesi leke geldi az bişey ondan sonra hic bi kanama Vs olmadı sol kasık da 3-4 gündür ağrı var ve sırtımda ağrı var başka da bişey yok bende ne oluyor bana hic anlamadm ama ben evliyim var mı yok mu şaştım 1.20 cıkmıştı pazartesi kan testinde 8 gündür de gecikme var

Kızlar adetim 8 gün gecikti dün ve önceki gün evde test yaptım ikiside negatif cıktı. Gebeliğe dair hiçbi belirti(bulantı,yorgunluk,uyku isteği)hiçbiri yok. Her ayki adet sancım arada bi gelip gidiyo. Karnım şiş.olacak gibi ama olamıo gibi. Gecen ayki adetimin bittiğinden 8 gün sonra nişanlımla birlikte olduk. İçime boşalmadı. Ama korkuyorum. Bide yaşadığım yer çok küçük bi yer gidip hastaneye kan testi de yaptıramıorum. Napcam cok çaresizim ya :KK43: :-(
Canm arada oluyo böyle aksamalar geçen doktor bana demistik bayanlarda yılda 1 yada 2 kere geçilemez yada erken adet olmalar olabiliyor

Canm arada oluyo böyle aksamalar geçen doktor bana demistik bayanlarda yılda 1 yada 2 kere geçilemez yada erken adet olmalar olabiliyor
Bende daha önce hiç olmamıştı bu kadar gecikme canım ya. En fazla 1 2 gün olurdu yani. Bu cok korkuttu beni. Hep bi sancım var ama..

Bende daha önce hiç olmamıştı bu kadar gecikme canım ya. En fazla 1 2 gün olurdu yani. Bu cok korkuttu beni. Hep bi sancım var ama..
Onun ne olduğunu anca doktor aracılığıyla öğrenebilirsin doktora git derdini anlat o sana bi çare bulacaktır emin ol canm belki yumurtaliklarda bi sorun vardır belkide sadece psikolojiktir.Hamilemiyim gitmeden doktora öğrenmesin canm

Kızlaaaaar yaklaşık iki saat önce kadr sancım çok die sıcak su torbası koydum. Onu koyunca damla dmla gelmeye başladı. Ama gecikmiş bi adet kanaması yada ilk gün kanaması gibi cok değil azcık azıcık geliyo. Bu konuda fikri olan var mı. Sonradan artar mı dersiniz. Birazda bn kasıldım kaç gündür gelmedi diye fazlaca.

Beni yanlış anlamada ne diye böyle bir şey yaptin korunmuyorsun etmiyorsun kısırmı zannettin kendini hayir anlamiyorum hamile olma durumu var korkuyon madem hamilelikten, ilişki ne diye? nişanliymissinz evlenince yapsaydinz rahat takilsaydin.korkunu.anlamiyorum korunma yok e olabilme ihtimalini.dusunmedinmi geri cekilne yontemide cok tehlikeli arkadasim insaallah hamile degilsindir...Bu yaptiginin cezası büyük Allah.katinda bol.bol tovbe et...

Back
X