Gebeliğe Hazırlık Acaba hamile olabilirmiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beyzahnm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
307
121
103
39
Merhaba bu ay 1ve 2 şubat ovilasyon 3 şubat çatlama gördüm adet tarihim 17 şubat bu gün olmadım henüz ama iki gündür kasık ağrım var 1 haftadır da gögüs hassasiyetim14 şubatta normal test yaptım negatifti 15 şubat bir sağlık sorunu için kan verdim gebelik testi de yaptılar 2.30 çıktı doktor negatif dedi ama adette olamadım günümde şaşmaz cevaplarınız için teşekkür ederim

10 güne kadar gecikmeleri normal karşılıyorlar. Bazen gecikmelerde olabiliyor testte çıkardı diye düşünüyorum varsa ama yinede belli olmaz biraz daha bekle bakalım senin daha bat bugun gecikme yasayacak olabilirsin hayırlı zamanda gelsin bebişin

Hayırlısı olsun inşallah ilk defa gecikme yaşıyorum testin ilkkez 2.30 çıkması umut verdi

Hayırlısı olsun inşallah ilk defa gecikme yaşıyorum testin ilkkez 2.30 çıkması umut verdi
Benim de aynı tarihte adet olmam gerekiyordu iki test yaptım gecikince iki gün arayla ilki silikti diğeri daha da belirginleşti. Bence 1 hafta 2 günde bir test yapın eğer hep negatif çıkarsa bir doktora görünüm adet gecikmesi için.

Benimde aynı tarihte olmam gerekiyordu. Yarın test yapıcam. Erken gebelik testi aldım. Bu testler sadece adet öncesi kullanılmıyor değil mi adet gecikmesinden sonra da erken gebelik testi kullanılabilir
Benim de aynı tarihte adet olmam gerekiyordu iki test yaptım gecikince iki gün arayla ilki silikti diğeri daha da belirginleşti. Bence 1 hafta 2 günde bir test yapın eğer hep negatif çıkarsa bir doktora görünüm adet gecikmesi için.

Back
X