Acaba hamileliği çok mu erken öğrendim yardım edin :((

tugbatugcee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
6
4
86
29
Herkese merhabalar
Agustos ayında eşimle cocuk sahıbı olmak ıcın karar verdık çok ufak deneme yaptık gun falan gozetmeden ama ona ragmen adetim 19 agustosta olması gerekırken 24’unde oldu herhalde korunmasız ılıskıye falan tepkı olarak dusundum bı sey beklemedım bu durumdan 29 agustostan yanı adet bıtımınden 8 eylule kadar korunmasız ılıskı yasadık ve benım yumurtlama donemım sankı 5 gun gecikme yasamamısım gıbı oldu yanı 8 eylulde artık bıttıgını anladım yumurtlamanın bi daha da ılıskı yasamadım 8 eylul 13 eylul arası kasıgımda agrı gogusumde hafıf hafıf hassasıyet ozellıkle gobek delıgı çevresınde agrı hıssettım karnım daha sertlestı ıcıme cekemedım karnımı ayrıca goguslerım dolgunlasmaya basladı 13 eylülde 3 damla kadar pembe kan geldı peceteye cok ufak ufak acık kahve krem gibi akıntı yasadım bugun daha da azaldı artık bu akıntı ben ya 19unda adet olucam bedenım o gecıkmeyı dongude gormıcek bılmıyorum ya da 24unde gogus hassasıyetım yavas yavas artmaya devam edıyor velhasıl kendımı dınlesem bı suru sey bulurum sızden ıstedıgım ne zaman test yapmalıyım dogru olur sızce bı sey var mıdır teşekkür ederim şimdiden

Canım daha hamılelık ogrenmemıssın kı . Adete kaç gün var ?

yumurtlama donemı gecen ay gecıkmemısım gıbı bu ay normal zamanda oldugu ıcın bende bu ay ne zaman adet olurum bılmıyorum dongum degıstı mı degısmedı mı ya 19u ya 24 u adet olcam herhalde

Öğrendiğin birşey yok ki, inşallah gebelik oluşmuştur ama kafaya takinca insan bir sürü belirti bulur zaten, son ilişkinin üzerinden on gün geçtikten sonra kan verebilirsin

Karın sertleşmesi çok sonra oluyor ya, ilk haftalarda pek belirti olmadı bende bence test yapın sürekli kendinizi dinleyip stres yapmayın derim stresde çok etkiler döngünüzü

yumurtlama donemı gecen ay gecıkmemısım gıbı bu ay normal zamanda oldugu ıcın bende bu ay ne zaman adet olurum bılmıyorum dongum degıstı mı degısmedı mı ya 19u ya 24 u adet olcam herhalde
Yumurtlama tarihinden eminseniz üzerine 14 gün sayın bu sizin beklenen adet tarihiniz. Bir de belirtilere güvenip sakın ola moda girmeyin insan üzülüyor sonra..

Ben ilk hamile kaldığımda adet olacağım zannetmiştim o kadar benzerdi belirtiler. Geçen hafta da hamile kaldığımı düşünüp adet oldum mesela. Belirtileri dinlemeyin yani. Geçen ay kaçında adet olduysanız bu ayda o günün üstüne yaklaşık 10-15 gün ekleyip test yapın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…