zeyshan Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2011 486 6 118 11 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyshan #1 Arkadslar Benim bi arkadas gecen sene spiral taktirdi, en son gecen ramazanin basinda adet gormüs, bugunde bana sordu basim donuyo migdem bulaniyo spiralla hamile kalmis olabilirmiyim diye? sorum suki spiral oldugu halde hamile kaliniyomu?
Arkadslar Benim bi arkadas gecen sene spiral taktirdi, en son gecen ramazanin basinda adet gormüs, bugunde bana sordu basim donuyo migdem bulaniyo spiralla hamile kalmis olabilirmiyim diye? sorum suki spiral oldugu halde hamile kaliniyomu?
frankieaddams Guru Kayıtlı Üye 30 Ocak 2013 30 1 286 Hollanda 11 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyshan #2 evet, çok ufak bir ihtimal ama öyle bir risk var. benim yengem hamile kalmıştı mesela.
greeneyes87 fasulyemmmm Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2012 959 7 296 Kocaeli 11 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyshan #3 benim ablamda kalmıştı yerinden oynayabiliyormuş
lingen Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2013 6.767 10.573 248 11 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyshan #4 frankieaddams .!.: evet, çok ufak bir ihtimal ama öyle bir risk var. benim yengem hamile kalmıştı mesela. Genişletmek için tıkla... benim kuzenim de spiralle hamile kaldi
frankieaddams .!.: evet, çok ufak bir ihtimal ama öyle bir risk var. benim yengem hamile kalmıştı mesela. Genişletmek için tıkla... benim kuzenim de spiralle hamile kaldi
zeyshan Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2011 486 6 118 11 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyshan #5 cok tesekkür ederim arkadaslar yardimci oldugunuz icin hemen nöbetci eczaneden bir test yapsin ozmn ihtimal vermek istemiyo hayirlisi olsun
cok tesekkür ederim arkadaslar yardimci oldugunuz icin hemen nöbetci eczaneden bir test yapsin ozmn ihtimal vermek istemiyo hayirlisi olsun
frankieaddams Guru Kayıtlı Üye 30 Ocak 2013 30 1 286 Hollanda 11 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyshan #6 zeyshan .!.: cok tesekkür ederim arkadaslar yardimci oldugunuz icin hemen nöbetci eczaneden bir test yapsin ozmn ihtimal vermek istemiyo hayirlisi olsun Genişletmek için tıkla... inşallah hayırlısı olur, belki de kendini strese soktuğundan adeti gecikiyor olabilir.
zeyshan .!.: cok tesekkür ederim arkadaslar yardimci oldugunuz icin hemen nöbetci eczaneden bir test yapsin ozmn ihtimal vermek istemiyo hayirlisi olsun Genişletmek için tıkla... inşallah hayırlısı olur, belki de kendini strese soktuğundan adeti gecikiyor olabilir.