Acaba hamilemiyim acil bakarmisiniz

Haticebtk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
160
45
13
28
Merhaba yeni uye oldum yeni 3 aylik evliyim bebek sahibi olmak istiyorm dun adet olmam gerek ama olmadim heran olacakmiş gibi his var heran adet olacakmiş gibiyim kendimi cok umutlandirmak istemedim ama belirtilerimi yazmak istedim göğsumun ucu koyulaşmiş be dikleşmiş aciyor setleşmiş dolgunluk oluşmuş alt karın kasiğimda arada agri tum karnımda şişlik arada sanki midem ağriyor ıkı uç gundur akıntım pek yok sefaf ve kokusuz iç camasirim siyah pek anlamadim ama sanki pembemsi bi akinti gördum bu aralar cok acikiyorum baş ağrisi dengesizik yorgunluk uykusuzluk yaşiyorum cok uzattim kusura bakmayin hamile miyim acaba belkide piskolojıktır bu sabah esimle ilişkiye girdık cok agrim sancim oldu acaba gebelik varda ondan Mi oyle oldu bıde kasim 6 da ve ocak 6 da adet oldum subat 6 da olmam gerek isallah hamileyimdir cok uzattim

Belirtiler hamile oldugunu gösteriyor ama tabiki emin olmak icin beklemelisin:)
Adet sancisi gibi ilk baslarda normaldir ve kanamada gelse biraz buda normal olabimir tabiki doktorunuza danisin ben ilk bebegimde kanama gördüm ill baslarda kahve rengi eskimis kan sonra taze düsük yaptim 7. Haftamda oyüzden dikkat edin doktorunuza danisin.Test yaptinmi evde?

Canım hamilelik belirtisiyle adet belirtileri hemen hemen aynı oluyor. En iyisi gebelik testi al eczaneden bi koşu hemen yap için rahatlasın.

Daha test yapmadim yapmayi dusunuyorm daha cok negatif cıkar diye korkuyorm

Slm arkadaşlar ben 28 ocakta korunmayı bıraktım çocuk denemeleri yapmaya başladık ve ben 5 gün sonra 3 şubatta adet oldum 5 şubatta da bitti adetim ve biz adet öncesinde sonrasında cocuk denemeleriyaptık suan benim adet sancısı gibi sancıları m var ve iki gündür akıntım var bel ağrım var ve ilişki sırasindaa karnima agri giriyor iki gundur eğer bebek tuttuysa bukadar çabuk belirtiler olurmu acil cwp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…