Acaba hamilemiyim acill yardımmm

sayisal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
3
4
36
İstanbul
Merhaba ben bu ay klomen kullandım günde 1tane 5gün adetimin 5.günü başladım içmeye sonra ilaç bitince ilişkilere başladık tam 1,5yıldır deniyoruz hiç bir sorun yok dedile hep bu ay işte ilaca başlattı dr şimdi adetime 4gün var ama normalde adet olmama yakın göğüslerim falan şişer hiç öyle bişi olmadı hiç belirti yok sizce gebe olabilirmiyim nolur cevap vern

Sakin ol ! Adetin gecikince test yaparsın. Gögsünde dolgunluk olmaması veya olmasına bişey denmez hamilesin veya değilsin kimse diyemez Allah bilir adetini bekle sabret.

Kardeşim müneccim degiliz ki elinde sonunda yapacaksın test, sakin ol herşeyin hayırlısı..
İnşallah Hamilesindir ama bana çok streslisin gibi geldi rahat ol herşey olacagına varır.

Merhaba ben bu ay klomen kullandım günde 1tane 5gün adetimin 5.günü başladım içmeye sonra ilaç bitince ilişkilere başladık tam 1,5yıldır deniyoruz hiç bir sorun yok dedile hep bu ay işte ilaca başlattı dr şimdi adetime 4gün var ama normalde adet olmama yakın göğüslerim falan şişer hiç öyle bişi olmadı hiç belirti yok sizce gebe olabilirmiyim nolur cevap vern

Arkadaşım aslında bunu bilemeyiz ama bende 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim göğüslerimde bir değişiklik yoktu tek belirti aşırı derecede susamam ve hasta olmadan önce hep canım şekerli bişe çekerdi bu ay cnm hiç çekmedi ve öyle bulantı falan anlaşılacak hiçbir belirti yoktu onlara çok takılma herkeste değişiyor.

Bende inofolic combi ve femara kullandım geçen hafta Cuma da çatlatma iğnesi vuruldum. Artık hayırlısı :dua:
Geçen ay çatlatma iğnesinden tam 14 gün sonra adet olmuştum.
Hiçbir belirtiye aldanma hakkında hayırlısı için dua et.
Benim iki kızım var biri 16 diğeri 12 yaşında , ikinci kızımdan sonra tam üç düşük yaptım Ve 3 yıl aradan sonra tekrar denemeye karar verdim , ama duam hep hayırlısını Ve sağlıklısını istemek .
İnşsllah herşeyin en güzeli olacak :KK15:

Back
X