Acaba hamilemiyim değil miyim?

MerveNazl

#samsun
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
88
91
3
Kızlar iyi geceler.
3 Aralık cuma günü embrio transferi oldum ve bugün 10. günüm kahverengi lekeler akıntılar geldi ve şimdide kırmızıya dönük kanamam oluyor sizce neden olabilir..? Aynı zamanda adet zamanmda geldi bu durumu yaşayan varmı. Acabaa kan testini beklemeden bugün test mi alsan Çarşamba günü 12.gunum sonuç belli olacak.

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler.
3 Aralık cuma günü embrio transferi oldum ve bugün 10. günüm kahverengi lekeler akıntılar geldi ve şimdide kırmızıya dönük kanamam oluyor sizce neden olabilir..? Aynı zamanda adet zamanmda geldi bu durumu yaşayan varmı. Acabaa kan testini beklemeden bugün test mi alsan Çarşamba günü de sonuç belli olacak.
Kaçıncı gün embriyosuydu canım?
5. Gün embriyosu konuldu ise hemen git kan testi yaptır, varsa hamilelik kanda çıkıyor

Tüp bebek konusunda pek bir fikrim yok ama konulali 13 gün geçtiyse kanda çıkar diye düşünüyorum. Çünkü yumurta catlamatma ignelerinde bile 13.gun test yapabilirsin diyorlar. Ayrıca testlerin beta hcg algı sayısı daha yüksektir yani teste çıkacak olan kanda haydi haydiye çıkar.

Tüp bebek konusunda pek bir fikrim yok ama konulali 13 gün geçtiyse kanda çıkar diye düşünüyorum. Çünkü yumurta catlamatma ignelerinde bile 13.gun test yapabilirsin diyorlar. Ayrıca testlerin beta hcg algı sayısı daha yüksektir yani teste çıkacak olan kanda haydi haydiye çıkar.
13, gün gecmedi 10.gunum bugün

Oh
Varsa kanda çıkar hemen baktırın. Benim 5. gün embriyosu idi 8. Gün kanda pozitif olanlar 40 lı değerler gördü. Pozitifse iğneye devam ettiriyorlar zaman kaybetmeden testinizi yaptırın
12.gunde yaptr dedi doktor bana kan testini ama eczaneden test alcm ,
kanamam çoğaldı adet oldum galiba.
Sizmkide hayırlı olsun darısı başıma.🤲

Oh

12.gunde yaptr dedi doktor bana kan testini ama eczaneden test alcm ,
kanamam çoğaldı adet oldum galiba.
Sizmkide hayırlı olsun darısı başıma.🤲
Darısı başınıza olmasın benimki negatifti. Aynı gün transfer olduğum diğer 2 kişi pozitif sonuç aldı 8. günde oradan biliyorum😊 Umarım pozitifi görürsünüz ama idrarla çıkacağını sanmıyorum idrara daha geç karışıyor doğrudan kan testi lazım

Doktor 12. Günü bekle dedi 12 beklerim zaten üzülüyorum. Ozman daha çok üzülürüm cikmazsa

Back
X