acaba hamilemiyim yardım istiyorum?????

alexsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
3
0
36
Tekirdağ
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bu konuyla bilgisi olanlar cvp larını bekliyorum son adet günümü tam hangi gün olduğunu bilmiyorum ama 8 veya 9 olması lazım şubatın ve 27 sindede ilişki yaşadım bir haftadır icimde cok büyük bir his var hamileymişim gibi göbeğimin altında hafif şişlik var gazım var cok karnım acıkıyo sürekli cnm yemek yemek istiyo arada baş dönmesi ve sık idrara gidiyom bide cok kasıklarım ağrıyo özelliklede sağ kasığım...

canım eğer bebek istiyorsan belirtilerire çok takılma sonra adet olunca çok üzülüyor insan bende her ay heveslenmicem diyorum sonra yine kendimi belirtilere kaptırıp hevesleniyorum ama sonu hüsran oluyor adet günün bir hafta gecikmeden ve test yapıp pozitif sonucu görmeden belirtilere takılma çünkü psikolojik oluyor genelde belirtiler

normade bügünlerde hasta olmam gerekiyo fazlada ümitlenmiyom ama daha önce böyle kasıklarım ağırmamıştı..

canım seni üzmek için yazmadım inşallah hamilesindir ama benim de geçen ay adetim dört gün gecikti mide bulantım baş dönmem vardı kasık ağrım vardı sürekli uykum geliyordu eşimle çok heveslendik kesin hamilesin diyodu eşimde sonra adet oldum ikimizde çok üzüldük o yüzden diyorum test yapıp çift çizgiyi görene kadar ümitlenmicem ben artık inşallah Allah en kısa zamanda verir hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar

Son düzenleme:
allah herkezin gönlüne göre verir inş canım benim bir oğlum var ama bitane daha istiyorum cocukları cok seviyorum fazlada dediğin gibi ümitlenmek istemiyorum biraz zaman gecsin test yapıcam yada ozamana kadar adet görürüm belki herşeyin hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…