Acaba hamilemiyim,yardımcı olun lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebedim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ebedim

Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba.bana yardımcı olursanız sevinirim.en son bu ayın on ikisinde adet oldum,ama son bi haftadır kasıklarımda belimde ağrı var,hep uyumak istiyorum,ayaklarım ağrıyor,halsizim,çok fazlada akıntım var.daha adetime 13 gün var acaba hamilemiyiim.yardımcı olun lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:

slm arkadaşım daha belirtiler için çok erken ama kasık ağrıların döllenmeden dolayı olabilir inş. öyledır. biraz daha beklenmen gerek belirtiler için sabırlı olmak gerek ama bizde onu yapamıyoruz :) benım son 4 günüm kaldı inş. adetim gelmez. allah kalbine göre versin arkadaşım ...

merhaba canım benim yumurtlamadan sonra belimin ağrısı hiç geçmedi sırt üstü yatamıyordum halada belim ağrıyor ben bel ağrımdan anadım hamile olduğumu

.sağolun arkadaşlar allah cümlemizin gönlüne göre versin.ya çatlıcam meraktan.test alıp yapmak için çok erken dimi daha.

canım eğer döllenme ağrısıysa yaklaşık 1 hafta daha beklemen lazım idrarda çıkması için ama üç güne kadar kanda çıkabilir inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin canım

canım daha çok erken
belirtiler her zaman doğru olmayabilir
yanıltabilir hatat gecikmen olsa bile
hiç düşünme gebeliği
kafandan at
inş hamilesindir cnm

İnşallah arkadaşlar.en iyisi biraz daha beklemek.

bnm de acayip bi bel agrım var 10 gündür bide devamlı uyumak istiyorum hiç gecmiyo yorgunlugum gögüslerime dokunamıyorum agrıdan bugun 2 gün gecti ama ara ara adet olacakmısım gibi bi agrı var hayırlısı insallah olamma 7 aydır bekliyorum

herşeyden kıllanır olmuşsun...

tıpkı SivriBiber gibi.... -tatlicadiarzu-

canım ilk belirti genellikle göğüslerde oluyor ve bende olmuştu gerçekten döllenmeden bir kaç gün içinde göğüslerde birden şişme ve acıma başlıyor.

arkadaşlar 2 yıldır aynı belirtiler bendede oluyor hala hamile kalmayı bekliyorum bu ay ilk defa 1 hafta günüm geçti test yaptırdım 2. çizgi silik çıktı hormon testim 3 günlük gecikmem varken 19.86 çıktı doktor gebesin dedi fakat 4 gün sonra bende 3 yıldır olan adet öncesi çamur şeklinde akıntılar başladı 10 gündürde devam ediyor hala adet görmeyi bekliyorum yarında olmazsam doktora gidicem bana yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Son düzenleme:
Canım acaba üstüne mi görüyorsun ya da düşük mü yapıyorsun? Bence doktora bir görün. Umarım yerleşme kanamasıdır.

sağol canım (tavuskusu) ümidim yoktu ama biraz rahatladım sayende bende zaten dr. gözükmeyi düşünüyodum benim merak ettiğim adet öncesi çamur gibi akıntılar acaba herkezde oluyomu?kaydirigubbakcemile5

sağol canım (tavuskusu) ümidim yoktu ama biraz rahatladım sayende bende zaten dr. gözükmeyi düşünüyodum benim merak ettiğim adet öncesi çamur gibi akıntılar acaba herkezde oluyomu?kaydirigubbakcemile5

Canım biraz içini rahatlatabildiysem ne mutlu bana. Benim adetimde de ilk gün çamur gibi olur genelde. İkinci gün söker ve rengi açılır. Ama doktor sana zaten gebesin demiş değil mi. O zaman yarın ihmal etme doktora git. Benim de yarın regl olmam gerekiyor. Keşke bebişim bana 1 nisan sürprizi yapsa da hamiş olsam:) a.s.

bugün 9 gün oldu günüm geçeli ama en son dokuz ay önce günüm geçmişti test yaptığımda çıkmamıştı kendime söz vermiştim test yapmayacağım diye
bu arada belirtide yok
28.günde hep olurum
günlerce hep olacak gibiydi kasıklarım ağrıyordu memelerim acıyordu
ama şimdi onlarda geçti
uyku ve yorgunluk var ama zaten uykucuyum
yoktur yoktur diye diye kendime bi hal oldum
bu arada haziranda 3 yıl olacak
bekliyorummmmm

arkadaşlar bu sabah nisan 1 şakası oldu kırmızı kartı gördüm bidaki sefere inşallah benim 11 yaşında bir kızım var 2 yıldır korunmasız 2. yi istiyoruz allah herkeze ve sizlere nasip etsin bol bol dua edin

herşeyden kıllanır olmuşsun...

tıpkı SivriBiber gibi.... -tatlicadiarzu-
hamilelik konusunda mı yoksa adet olacagım konusunda mı dedin.... bak bunada kıllandım 3. gün bugun bakalım hafta sonunu bekliyorum bnde test için tabi o zaman kadar adet olmazsan. :roflol:

kızlar benim adetim 15 gün geçti...en son ilişkiyede regl bitinden 2 gün sonra girdim.. sonra 5 gün sonra tekrar kanama oldu..bugün test yaptım 16 gün gecikti tek çizgi cıktı acaba hamile olabilirmiyim..yanlıs sonuc vermmiş olabilirmi test.

Arkadaşlar genelde ilk adetimle ikinci adetimin arasında 3 4 gün oynar. Ama bu ay biraz fazla oldu sanırım. Geçen ay ayın 17 sinde adet oldum ayın 25 i hala adetim gelmedi. Belim ve kasık bölgemde ağrılar oluşuyor.. Hafif baş dönmem ve aşırı halsizliüim var bi bulaşık yıkıyrm mesela topuklarım çok ağrıyor.. Ve saatlerce iş yapmış gibi yoruluyormm .. Hamilemiyim ya çok merak ediyrm . testi ne zaman yapmalıyımm ??

slm kizlar araniza bugun katildim 4 senedir takip ediyordum bugne nasib mis kizlar ben bu ay normalinde ayin 12/9/2015 regel olamam gerekiyordu erken oldu ayin 4 de oldu 4 gun surer bu ay 2 gun peceteyle sildigimde kan geliyordu 3 gun kanamam oldu 4 gun oglen bitti bitigi gun ayin 7 disiydi ve ogun yumurtalarim catlamisti ve degerlendik ve su anregelime daha 13 gun var test yaptim Clearblue negatif cikti belirtilerim tek hafif bel agrisi ve karim sertlesmis o kadar simdiden tsker ederim kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…