Acaba hamilemiyim

Burcu8381

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
9
-2
86
42
Merhaba arkadaşlar şimdi sorucagim soruya tepki verebilirsiniz ama ben genelde sorucagim geçen ay 15 inde adet oldum gayet normaldi bu ayda bekledim ama bugün itibariyle tam 11gun geçti adetim adet tarihime yakın sol kasigimda bıçak saplanır gibi sancı giriyordu iki üç gün devam etti tabi bu arada hafif leke tarzında kahverengi akıntı oldu şimdide çok aşırı bel ağrısı birde mide bulantısı var ama mide bulantısı gelince için bir hoş oluyor bayilcak gibi oluyorum daha test yapmadım henuz zaten köyde oturuyorum sasirdim bana. Bi el atin biri bise desin lüütfeeeeeennnnn

Merhaba arkadaşlar şimdi sorucagim soruya tepki verebilirsiniz ama ben genelde sorucagim geçen ay 15 inde adet oldum gayet normaldi bu ayda bekledim ama bugün itibariyle tam 11gun geçti adetim adet tarihime yakın sol kasigimda bıçak saplanır gibi sancı giriyordu iki üç gün devam etti tabi bu arada hafif leke tarzında kahverengi akıntı oldu şimdide çok aşırı bel ağrısı birde mide bulantısı var ama mide bulantısı gelince için bir hoş oluyor bayilcak gibi oluyorum daha test yapmadım henuz zaten köyde oturuyorum sasirdim bana. Bi el atin biri bise desin lüütfeeeeeennnnn
Her hamilelikte olmasa da benzer belirtileri yaşayanlar oluyor. En yakın zamanda test yapın. İdrarda da kanda da çıkar sonucunuz.

Ya bisey daha acayip üşüyorum kendimi kaptirip ümitlenmek istemiyorum hayal krikligi oluyo sonra he son bisey daha karin agrisi da var

Hamilesiniz gibi geldi bana :)) belirtilerde baya benim belirtilere benziyor hayırlısı olssun hakkınızda

Canım eğer istiyorsan inşallah hamilesindir ancak idrar yolları enfeksiyonu da olabilir. Belirtiler ona da benziyor. Ve idrar yolları enfeksiyonu adeti de geciktiriyor. Ancak şunu söyleyeyim. Ben sanırım idrar yolları enfeksiyonu oldum diye hastaneye gittim ve hamile oltuğumu öğrindim. Yani belirtileri çok benzer. Ancak test çözer. Ayaklarını sıcak tut. Sakın ilaç kullanma. Beline zeytinyağı sür. Bitki çayı içme.

Back
X