Acaba hamilemiyim?

GurbetKusuEsra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
1.553
1.584
83
33
Slm arkadaşlar bu siteyi bi aradır takip ediyorum.Ve bugün üye oldum🤗İki kızım var Yaklaşık 4 ay önce Mirena sprialim vardı zamanı dolduğu için çıkartmak zorundaydık ve bu ay korunmasız geçirdik.Adetime 8gün var ellerimi ayaklarımı bi türlü ısıtamıyorum karnımın içide biraz serleşti sanki.Sizce hamile olabilirmiyim?

Slm arkadaşlar bu siteyi bi aradır takip ediyorum.Ve bugün üye oldum🤗İki kızım var Yaklaşık 4 ay önce Mirena sprialim vardı zamanı dolduğu için çıkartmak zorundaydık ve bu ay korunmasız geçirdik.Adetime 8gün var ellerimi ayaklarımı bi türlü ısıtamıyorum karnımın içide biraz serleşti sanki.Sizce hamile olabilirmiyim?
2 cocuk annesisiniz, bizden daha cok sey bilirsiniz belki. Eger gebelik varsa daha yeni rahme yerlesmistir cok yenidir. Ayrica bir gebelik varsa vücut ısısı yukselir. Ates ölçme yontemi ile hamile olduklarini ogreniyor kadinlar. Karninizdaki sertlik bebek icin de olabilir adet icin de olabilir. Geciktikten sonra test yaparsiniz. Istenen bi bebekse çift çikar umarim.

Çocuklar 1 sene arayla küçük yaşta olunca unuttum herhalde 7ve 8 yaşlarındalar şuan☺️Hayırlı inşallah.Rabbim önce olmayanlara nasip etsin🥰🥰

Kizlar hayalet cizgimi var sizce?

Eklentiler

• 6AACB996-A78A-42FD-9679-9F9E754E4A41.webp
    6AACB996-A78A-42FD-9679-9F9E754E4A41.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 28
Back
X