acaba hamilemiyim???

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.753
8.268
398
42
kızlar ben aranıza yeni katıldım lütfen yardımcı olun bana adetimden 1 hafta önce sabah açık pembe renkte birkaç damla kan geldi. tutunma kanaması olabilirmi lütfennnn acil ulaşın bana çok meraklıyım

ben doktor değilim söylediğim şeyler kesin değildir ama tahminime göre hamilelik değildir.yerleşme kanaması adet geçtikten sonra bebek sağ ya da sol yumurtadan birine tutunacağı zaman olur.adetten bir hafta önce olmaz.

ben doktor değilim söylediğim şeyler kesin değildir ama tahminime göre hamilelik değildir.yerleşme kanaması adet geçtikten sonra bebek sağ ya da sol yumurtadan birine tutunacağı zaman olur.adetten bir hafta önce olmaz.

ama internette adetten önce olur yazıyor

ama internette adetten önce olur yazıyor

internette neler yazmıyo ki.ben bildiğimi söyledim kesin doğrudur da diyemiycem ama hiç duymadım öyle bişi.doktora görünmek gerek Allah göstermesin belki düşük yapıyosun üzerine düşmen gerek

Adet düzensizligin varsa ondan kaynaklıda olabilir.Yada çok yorgun ve stresli günler geçirdiysende olabilir.Ama bence hamilelik degil gibi.Genede hayırlısı olsun

merhabalar biz eylülün 24ünde sevgilimle ilişkiye girdik geri çekme yoluyla ve adet olucağım sıralardı ilişkiye girdiğimiz zaman.. sonrasında ayın 4 gun sonra 27sınde adet gordum adet gordukten 15 gun sonra bel agrım ve kasıklarda batma mıde yanması basladı ve sık idrara cıkma ılıskıye gırdıkten 12 gun sonra kan testı yaptırdım negatıf cıktı ve dr ıdrarımda ıltıhap oldugunu soyledı ılac verdı ve ıdarara cıkma normale dondu ..sımdı adet gunume geldım ve gene belım agrıo kasıklarımda batmalar var ıkı kere test yaptım negatıf cıktı sızce durum nedır yada ne zman kan testı yaptırmalıyım ?? sabahlarıda mıdemde bulanma gıbı tuaf bısey var ama belım koup sankı kasıklarımdakı batmalarda cabası test yapıorum bıse cıkmıo ama :S

merhabalar biz eylülün 24ünde sevgilimle ilişkiye girdik geri çekme yoluyla ve adet olucağım sıralardı ilişkiye girdiğimiz zaman.. sonrasında ayın 4 gun sonra 27sınde adet gordum adet gordukten 15 gun sonra bel agrım ve kasıklarda batma mıde yanması basladı ve sık idrara cıkma ılıskıye gırdıkten 12 gun sonra kan testı yaptırdım negatıf cıktı ve dr ıdrarımda ıltıhap oldugunu soyledı ılac verdı ve ıdarara cıkma normale dondu ..sımdı adet gunume geldım ve gene belım agrıo kasıklarımda batmalar var ıkı kere test yaptım negatıf cıktı sızce durum nedır yada ne zman kan testı yaptırmalıyım ?? sabahlarıda mıdemde bulanma gıbı tuaf bısey var ama belım koup sankı kasıklarımdakı batmalarda cabası test yapıorum bıse cıkmıo ama :S

hamile olduğunu düşünmüyorum ama yaptığınıda tasvip etmiyorum yazık değilmi size ya önce öbür dünyanızı sonra bu dünyanızı karartıyorsunuz yazık ...
nedir bu acele gerçekten üzülüyorum bu durumlara :20:

Back
X