Acaba hamilemiyim ???

neriman8585

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
31
0
6
35
İstanbul
[sıze=2]merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.
1 senelik evliyim ve 5 aydır korunmasız ilişkiye giriyoruz eşimle.
Doktora gittim herhalgi bir problem olmadığını ve hatta yumurtalarımın vızır vızır çalıştığını söyledi.
Bu ay normalde eylül 15 inde regl olmam gerekiyor ama herhalgi bir belirti yok regl olacağıma dair.
Acaba bu sefer tutturmuş olabilirmiyim.
Tecrubeli arkadaşlardan destek bekliyorum.:44::44::44::44:[/sıze]

canım regl tarihine daha 4 gün var ama gebelik olduğu zamanda adet belirtilerini yaşıyor insan tab bu kişiden kişiye değişir ama bence geçince sen hemen kan testini yaptır 16-17 si gibi :) evdeki tetlere aldanma fazla benim idrarda negatif çıktı kanda pozitif çıktı

Teşekkür ederim cnm bende beklemeyi düşündüm.
birde bu erken gebelik testleri kesin sonuç veriyormu acaba:44::44:

Cnm adetine 4 gun varsa eger kan tahlili yaptir kanda mutlaka cıkar :) evde yapılan hamilelik testine güvenme, benim adetim bittikten sonra yapmıstm cikmamisti.. insallah hamilesindir... haberdar et bizi burdan.

cnm adetine 4 gun varsa eger kan tahlili yaptir kanda mutlaka cıkar :) evde yapılan hamilelik testine güvenme, benim adetim bittikten sonra yapmıstm cikmamisti.. Insallah hamilesindir... Haberdar et bizi burdan.

inşallah cnm
allah biliyor ne kadar çok istediğimi.yüce rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu inş.
Haber veririm cnm.hele bi o gün gelsin

adetine 4 gün var bugun beta hcg yani kanda yapılan testten dahi yaptırsan eğer gebelik oluşmuşsa çıkar ben ürolojiye gitmiştim doktordan beta hcg de istemiştim gebe olma ihtimalim vardı 4 gün varken adetime pozitif çıkmıştı

Canım bence kan testi yaptırmanın şuan imkanı yoksa hemen git test al bu sitede adetinden 4 gün önce bile idrarda ince çizgi görenler var benimde tarihim 17 eylül sabırsızlıkla bekliyorum ama direk kan testi yaptırabilirsende yaptır onda kesin çıkar zaten az da olsa yükselme vardır beta hcg de

eğer çıkarsa kesin sonuç bende yaptıracağım cnm kandan gebelik testi dua edin benim için çok istiyorum bebişim olmasını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…