Acaba hamilemiyim

Sevdalim olurmusun

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
50
21
8
Arkadaşlar mrb ya ben 3 aylik evliyim eşimle çocuk yapmayi çok istiyoruz ama olmuyor bu ay adetime 3 gun kala kahve rengimsi cok az bir akintim oldu kasiklarimda cok agri var belime vuruyor sabah kalktigim zaman hafif mide bulantisi yaşiyorum acaba hamilemiyimdir onceki aylarda da oluyrdu ama ilk defa kahverengimsi akinti oldu bana bilgi verir misinx lütfen acilll

Düşünüp duracağına test yap canım adet günün çok yaklaşmış testte doğru sonuç çıkar çok büyük ihtimalle

Canım insaallah hamilesindir.
Ama kahverengi akıntı hiç hoş değildir hamilelikte..yerlesme pembemsi.kanama olur. mesela.adet öncesi kahverengi.akıntı zaten.normal diye.biliyorum ama.insaallah.hamilesindir ayrica daha yeniymissin olur yani.sıkıntıya girme canım

Mide bulantisi hamilelik icin cok erken. Psikolojik okarak olabilir hamilelik cok isteyince hamilelik belirtileri yasanabilir. Ya psikolojik yada baska bir sorundan bulaniyirdur. Daha ydni evlisin bence tanidini cikar kafandan at hamile kalirsin. Stresten adet duzeninde etkilenir. Gebelik oncesi 3 ay folik asit oneriyorlar . Basla istersen 3 ay olmazsa birakirsin dr a sorarak insallah hamilesindir tabiiki

Arkadaşlar sabah pembemsi bi akintim oldu bende adet oldum sandim normalde bugun olmam laxim di ama hâlâ olmadim akintida bir damla kadardi oda yok acaba bn hamileyim zannederken başja hasta flan mi oldum

Kızlar merhaba ilk defa adet günü sarı lekelenm oldu 2nci gün oldu hala adet yok ilk defa basima böyle bişey geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…