Acaba her erkek gibi beni aldatiyormu

generalsmoker

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
583
63
13
32
Herkese merhaba yeni üyeyim fakat bir yıldır siteyi takip ediyorum çoğunuzu az çok tanıyorum şimdi benim derdim iki buçuk yıldır birlikte olduğum birisi var ciddi düşünüyoruz fakat bu zamana kadar eskiden ..eski sevgililerini faceden aratmasi dışında birşeyini görmedim mesajını yakalamadim güveniyorum fakat bir yanımda diyor ki aldatmayan erkekmi olur acaba yanında ben yokken beni aldatıyormu ya da aldattimi bu düşüncelerden kendimi alamıyorum sizce ben normal miyim

Böyle diyorsa arifin fikriyle zikri olayi olmustur..
Aman bunlar icin niye kendinizi yipratiyorsunuz..aldatirsa vur tekmeyi..ne diye endileseniyorsunuz..birakin aldatirsa karakterini sergiler iste..dünya onun etrafinda dönmüyor ya

Herkese merhaba yeni üyeyim fakat bir yıldır siteyi takip ediyorum çoğunuzu az çok tanıyorum şimdi benim derdim iki buçuk yıldır birlikte olduğum birisi var ciddi düşünüyoruz fakat bu zamana kadar eskiden ..eski sevgililerini faceden aratmasi dışında birşeyini görmedim mesajını yakalamadim güveniyorum fakat bir yanımda diyor ki aldatmayan erkekmi olur acaba yanında ben yokken beni aldatıyormu ya da aldattimi bu düşüncelerden kendimi alamıyorum sizce ben normal miyim

Ortada birşey yokken bu düşünceler pek normal değil...

Herkes aldatmaz,kaldı ki bu cinsiyetle alakalı değil.Lütfen bunu normalleştirme.
Biraz gidişata bıraksan iyi olur,öyle bir durum olsa zaten anlarsın ve yoluna bakarsın. Eden kendine eder.

Sizin ailenizden yada çok yakın bir kimsenizden birinin başına böyle bir olay mı geldi ? Fazla etkilenmişsiniz , eğer karşınızdaki kişide bu potansiyel varsa zaten anlamış olmalıydınız bunca zaman.

Bence bunu sürekli düşünmeyin
Elbette aldatmayan erkekler de var:KK24:
Eğer hala düşünüyorsanız bi doktora başvurun:KK3:

sen her erkek gibi beni aldatıyor mu acaba diye erkek ve aldatma kelimelerini genelleyip yan yana koyarsan bu senin için normalleşmeye başlar zaten.

eğer her erkeğin aldattığını düşünüyorsan,o zaman düz mantıkla evet seni aldatıyor.

başlık tam çelişki dolu.
her erkek aldatıyorsa eğer senin erkeğin de ya aldatıyordur ya da erkek değildir.
çok riskli bence, hangisi olsa sevinirsin?

aldatmayan erkek olduğu gibi aldatan kadında var...insanın içinde varsa yapar...güven ilişkinin temelidir..biraz gözlemle güvenip güvenmeyeceğine karar ver..

Sence gerçekten dünyadaki her erkek aldatıyor mu? Aldatmanın cinsiyeti mi var? Ortada bir şey yokken bu güvensizlik ve şüpheciliğin altında mutlaka bir psikoloğun bulup çıkarabileceği bir sorun yatıyordur.

dünyadaki tüm erkekler aldattığına göre düz mantıkla evet aldatılıyorsunuz.
bıktık 2 gündür her erkeğin aldatması genellemesinden.
hayatı nereden öğreniyorsunuz bilmem.

Bu zihniyetle evlenirsen eften puften suphelenir, adamin aldatacagi yoksa aldatmaya itersin.
Herkes karisini aldatir diye bir sey yok. Buradaki konulardan biraz fazla etkilenmissin.
Guvensizlik yaratma icinde eger suphelendigin ciddi meseleler yoksa.

Bir yanlışını görmeden kimseye ''beni aldatıyorsun sen'' demeyin, aklınızdan bile geçirmeyin. Güven olmadan bi ilişki yürümez. Hiç kimse de böyle bir muameleyi haketmez. Sevgiliniz sizin hakkınızda böyle düşünse hoşunuza gider miydi? Bu konuyu açtığınıza göre sevgilinizi aldatmadıgınızı düşünüyorum, siz boş vakitlerinizde o yanınızda yokken aldatmıyorsanız sevgiliniz neden bunu yapamasın? Cinsiyetçilik yapmayın kadın aldatır erkek aldatır diye bir dünya yok. Yoksa sonsuza dek yalnız kalırsınız yada sevdiğiniz insana bile güvenmeden iki kişilik yalnızlığı yaşarsınız. Tercih sizin:KK14:

Bir yanlışını görmeden kimseye ''beni aldatıyorsun sen'' demeyin, aklınızdan bile geçirmeyin. Güven olmadan bi ilişki yürümez. Hiç kimse de böyle bir muameleyi haketmez. Sevgiliniz sizin hakkınızda böyle düşünse hoşunuza gider miydi? Bu konuyu açtığınıza göre sevgilinizi aldatmadıgınızı düşünüyorum, siz boş vakitlerinizde o yanınızda yokken aldatmıyorsanız sevgiliniz neden bunu yapamasın? Cinsiyetçilik yapmayın kadın aldatır erkek aldatır diye bir dünya yok. Yoksa sonsuza dek yalnız kalırsınız yada sevdiğiniz insana bile güvenmeden iki kişilik yalnızlığı yaşarsınız. Tercih sizin:KK14:
Yani ben aldatmiyorum ama bazen aldatmak değil de kendisinden ayrılıp başkasıyla olurmu düşüncesine kapılıyorum sonra da acaba o da böyle düşünür mu benden ayrılmak istiyor da ayrılmıyor mu yada ayrılmayip başkasıyla mi görüşuyor ama bunların hiçbirini yapmıyor ben kendi kafamdan kuruyorum çünki artık o kadar inandırmisim ki kendimi erkekler aldatır diye

Back
X