Acaba ıkız olabılır mı lutfen yardım edın...

samiramine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
8
3
3
daha once defalarca asilama ve tup bebek denedim.ama malesef gebe kalamadim.simdi dogal yoldan hamile kaldim.4+4de gebe oldugumu tesaduf eseri ogrendim ve beta 321 cikti 2 gun sonra 1100 ve bugun 5+1 de 3300 cikti bana biraz yuksek geldi acaba ikiz olabilir mi fikirlerinizi merak ediyorum

daha once defalarca asilama ve tup bebek denedim.ama malesef gebe kalamadim.simdi dogal yoldan hamile kaldim.4+4de gebe oldugumu tesaduf eseri ogrendim ve beta 321 cikti 2 gun sonra 1100 ve bugun 5+1 de 3300 cikti bana biraz yuksek geldi acaba ikiz olabilir mi fikirlerinizi merak ediyorum

Allahın lütfu olur ikiz olursa :)
Çok sevindim canım senin adına. Değer iyi gözüyor , ikiz olabilir.
Ne olursa olsun sizin için hayırlısı olan olsun canım Tebrik ederim

Merhaba canim ben o degerelere bakilarak degil.gun icerisinde asiri derecede igneleme ve karincalanma oldu hemen dokturumu aradim acil gel dedi ve alttan ltrasonla bakinca iki kesenin oldugunu gorduk ve 5 haftaliktim

Merhaba canim ben o degerelere bakilarak degil.gun icerisinde asiri derecede igneleme ve karincalanma oldu hemen dokturumu aradim acil gel dedi ve alttan ltrasonla bakinca iki kesenin oldugunu gorduk ve 5 haftaliktim .ins ikizdir;))

Back
X