acaba ikizmi yardımcı olun lütfen

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
arkadaslar. 4+3te ultrasonda tek kese gözüktü.ama değerim 4000lerde. doktor ikiz olabilir dedi. değere göre. ama tek kese gözüktü. nedir şimdi bu.yardımlarınızı bekliyorum

öncelikle hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inş.
gebeliğin nasıl oldu bilememama tedaviyleyse olabilir ikiz:) benimde ilk kontrolde tek kese idi bir hafta sonraki kontrolde iki kese.. bir dahaki kontrolde belli olur sanırım, rabbim gönlüne göre versin..

Canım benim de ilk kontrolümde tekti,ikincikontrolde ikiz olduğunu öğrendim, şok oldum resmen, değerin yüksekse olabilir, benim de öyleydi çünkü.

merhaba allaha şükür ben yeni doğum yaptım ve bizimde durumumuz seninle aynıydı bazen diğer kese arkalara saklanıp sonradan görünüyor.bizim öyleydi bence seninde öyle .hayırlısı olsun canım....

canım 4+0'da değerim 172 idi ve ikiz bekliyorum kısmetse. seninki kesinlikle en az ikizdir gibime geldi. hakkında hayırlısı olsun inş.

benim o haftalarda bırak 4000i 1000lerde bile değildi..tüp bebek vs de yaptırmamıştım..ilk muayenede tek kese gözüktü 6. haftamın sonunda 14. haftaya kadar sürecek olan kanamam başladı..düşük yaptığımı zannederek gittiğimde doktora öğrendim ki oğlum yerleşmeye çalışıyor kızımın altında bi yerlere :))) çok sıkıntılı ama inanılmaz keyifli bir süreçti..Allah hayırlısını göstersin..hakkında hayırlısı ne ise o olsun..

arkadaşlara katılıyorum..benimde ilk kontrolümde tek keseydi sonra bir gittim:ecrin_bebek::ecrin_bebek: olmuşlar:dance:zemuszemus

keşke benmkiLerde ikiz oLsa
sizin aiLenzdemi ikiz vardı kızLar yoksa eşinizin aiLesindemi ??

yardımmmmmmmmmmmmmmm blast transferın 12.gunu 578 15. gun 2170 degerım sızce degerım nasıl??? ıkız olabılırmı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…