Acaba kandirildim mi alti senedir?

dtdaisy

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
17
13
18
Kizlar alti yillik iliskim var. İliskmzn ilk yllarnda sevglmin eski kiz arkadasi oyle yapiskandi ki bi turlu yakasndan dusmedi ve o brakmadkca svglm de knusmaya devam etti. Ben bu insanin herbiseyni yuttum taa ki o kiz yeni brni bulana kadar huzurum yoktu. İlk dort senemde hep agladm. Smdi bi arkadasi var guya kankasi ben gene duramadim telefonunu karstrdim ve driinnk boyle bldgniz sevgli gbi yok ozledimler kumrum lar optumler. Ben kizinca uste cikti arkadaslrma karisamazsin moduna gecti tanistrirm seni dedi. Ama o kadar huzursuzum ki bu yaza soz nisan olur diye bekliyo babamlar ama ben kandiriliyomuyum bu insan bnimle gelecek dusunuyo eminim ama nedenboyle birilerine yavsar tarzda davraninca hosuna gdyo. Blyorum bu durumu hic bi kadin kabullenmez ama ben kabulleniyorum cok seviyorum :( yardim edin akil verin.

Son düzenleme:
Yıllar önce bu konuda taviz vermeseydiniz keşke. Şimdi tekrarlayabilmesi muhtemel bişey. Bence artık şimdi kesin tavırlarınızı koyun derim ben. Kaybedeceğiniz hiç birşey olmaz. Kazanacağınız ise artık yalanlarla geçmeyecek olan geleceğiniz olur. Hep aynı hatayı yapıyoruz, birine körü körüne bağlanyoruz. Aslında sadece kendimizi kandırıyoruz.

Yüksek eğitimli olup da bu kadar kötü yazanını görmedim. Yazılarınıza özen göstermelisiniz.

Uzun bir ilişki olmuş ama erkek arkadaşınızın yapısı ilişkinizi iyi bir yere götürmüyor bence. Bu kadar süreden sonra vazgeçmek zor olmalı. Ama bence iyi bir sonunuz olması zor. Belki ona sizi kaybedebileceğini gösterirseniz size saygısı artar ve davranışlarını düzeltebilir.

Bence sen boşver artık bu kadar didikleme.6 senenin 4 senesinde her şeye göz yummuşsun.Sevgilini bu duruma alıştırmışsın o da böyle gidecektir.

Sevgilin biraz ilgi arsızı diye düşünüyorum.Çevresindeki kızlar tarafından beğenilmek hoşuna gidiyor,bu durumu devam ettirmek istiyor sanki...Şu saatten sonra da tavır yapıp rest çekseniz bir işe yaramaz bence.Üzgünüm ama durumun bu şekilde gözüküyor.

Ben erkek arkadaşından çok senin tavrından rahatsız oldum
Ne demek seviyorumda kabulleniyorum azcık kendine saygın olsun arkadaşım ne demek eski kız arkadası ile görüştü.
Farkında değilmisin bu ilişkinin sürmesinin en önemli sebebi senin sessiz kalman bu duruma razı olman. Seni yeterince sevdigini ve seninle bir gelecek hayal ettiğini düşünmüyorum. Hala daha benmi konuşayım evlenme teklifimi bekleyeyim diyosun yahu yok bence tek taşı alyansları kap sen teklif et. Sabır sakinlik gerekli ama bu kdrda değil yahu

Iyi madem o yapiyor sende yap, bakalim o nasil tepki vericek?.. boyle rahat ve etrafinda fir donen biri olmaya devam edersen, daha cok uzulursun. Ezdirmissin, bari bundan sonra ezdirme kendini. Ben olsam bu adamin telefonunu o sekilde gordugum ilk dakika duvarda parcalardim, bakalim daha yapiyormu :51: ..

Yüksek eğitimli olup da bu kadar kötü yazanını görmedim. Yazılarınıza özen göstermelisiniz.

Uzun bir ilişki olmuş ama erkek arkadaşınızın yapısı ilişkinizi iyi bir yere götürmüyor bence. Bu kadar süreden sonra vazgeçmek zor olmalı. Ama bence iyi bir sonunuz olması zor. Belki ona sizi kaybedebileceğini gösterirseniz size saygısı artar ve davranışlarını düzeltebilir.

Cevabiniz icin tesekkur ederim oncelikle. Bilgisayarim bozuk oldugu icin telefondan yazmistim ondan harf hatalari olmasi normaldir neticede turk dil kurumu denetlemiyo sanirsam :s

ben artık biz bayanların sevgiden oluşan tabiri caizse"aciz"liklerinden bunları duymaktan bunun yeri geldiğinde kendi başıma da gelmesinden ve bunlara üzülmekten yorulmuş durumdayım.hanımefendi sevdiğiniz belli bu net bi şekilde belli oluyo kızarken bile aşkla kızıyorsunuz öküzüm felan diyerek.ama sindirilmeyecek şeyleri niye yutuyorsunuz?tamam siz seviyorsunuz peki bu adam sizi gerçekten seviyormu?yoksa başkalarına da boncuk mu dağıtıyor hemde gözünüzün içine baka baka.sizde seyirci kalıyorsunuz..hem sevmek diğerlerinden vazgeçmeyi gerektirir..o sizinle ama başkalarından vaz geçmemiş kapısı gelene gidene açık mübarek

Back
X