Acaba mı sizce

Ala ala

Ey Aşk'ımın İmamı❤❤
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
529
4.213
28
30
سبر و زمن
Selamun aleykum arkadaşlar sizce hamilelikte belirti olmalimi ben pko hastasıyım en son adetim 1 Kasım ondan sonra da hiç olmadı 4 Aralık ta kan verdim negatif ama hayla adetim gelmedi ve test yapmak cidden artık çok yıpratıyor beni afedersiniz sacede akıntı var bu gün de yapışkan ve baya çok akıntım var sizce ne yapmalıyım

kuzum yaptır hakkında hayırlısı ne ıse o olsun
Tamam canım Allah razı olsun baya uzun zaman oldu zaten adet olmali yarın test alcam varsa yoksa beli olur gücümü toplayıp yarın sabah yapacam Rabbim iyi güzel insanların yüzü suyu hürmetine artık hayırlısı ❤

hayır anlamadığım şu, doktora neden gitmiyorsunuz, neden evde kendiniz yapıyorsunuz testi?
pkolu bi arkadaşım hamile kaldı, çocuğu şimdi 4 yaşında.
evde testle uğraşmayın doğrudan hastaneye gidip muayene olun.

dua edecegım sana guzellık bızı haberdar edersen sevınırım Rabbım sana bır guzel yumurcak versın
Cansın Allah evladını bağışlasin bu yazıların bile beni mutlu eti❤❤ amin amin inşaAllah artık vakiti gelmiştir ben ve mübarek eşim de bu anne baba gibi kutsal güzel cennet kokan evlatlara sahip oluruz..❤❤

hayır anlamadığım şu, doktora neden gitmiyorsunuz, neden evde kendiniz yapıyorsunuz testi?
Haklısınız tabi ama ben 8 yıl gibi bir zaman hep hastane de geçirdim zaten düzensizlik var ve artık hastaneye gitmek ve olumsuz görmek o kadar zorki inanın o yüzden saygı duyuyorum sizede ve burda bir destek ve motivasyon olsun diye yazdım.

Selamun aleykum arkadaşlar sizce hamilelikte belirti olmalimi ben pko hastasıyım en son adetim 1 Kasım ondan sonra da hiç olmadı 4 Aralık ta kan verdim negatif ama hayla adetim gelmedi ve test yapmak cidden artık çok yıpratıyor beni afedersiniz sacede akıntı var bu gün de yapışkan ve baya çok akıntım var sizce ne yapmalıyım
Merhaba canım bende kadınlar kulübüne suan katıldım bende pko hastasıyım altı aylık evlıyım kadın Doğum doktoruna gorundugumde bu hastalar kendılıgınden gebe kalkabiliyor dedı ımı ay unofolıc combı kullandım onu bıtırdıkten sonra prowomen verdı bunuda oku ay kullan bıtımınde esın sıperm testı yapsın getır sonuçları dedı ikinci aya gectım ilaçta bıtımınde gıdecem benımde son adet tarıhım 21 Kasım onuda tarlusal içip olmustum daha olmadım adet beklıyorum bakalım inşallah bi sonuç alırız😔

Zaten arkadaş ta diyor ki artık sıkıldım her yaptığımda hayal kırıklığına uğruyorum kurban olduğum ona o birtane can arkadaşımız

Zaten arkadaş ta diyor ki artık sıkıldım her yaptığımda hayal kırıklığına uğruyorum kurban olduğum ona o birtane can arkadaşımız
Allah razı olsun canım benim
Beni anlıyorsun❤❤❤❤❤❤❤🌼🌼🌼🌼
İnşallah rabbim yüzüne güler cnm arkadaşım sana bol bol dua edecm bu cuma hürmetine 😘😘
Canım benim iyiki tanıdım seni iyiki varsın Rabbim tüm dualarımız kabul buyursun sabahın seherinde ❤❤❤Rabbim sana ve Ailene sağlık huzur versin bende bu yönden sana duacıyım

Merhaba canım bende kadınlar kulübüne suan katıldım bende pko hastasıyım altı aylık evlıyım kadın Doğum doktoruna gorundugumde bu hastalar kendılıgınden gebe kalkabiliyor dedı ımı ay unofolıc combı kullandım onu bıtırdıkten sonra prowomen verdı bunuda oku ay kullan bıtımınde esın sıperm testı yapsın getır sonuçları dedı ikinci aya gectım ilaçta bıtımınde gıdecem benımde son adet tarıhım 21 Kasım onuda tarlusal içip olmustum daha olmadım adet beklıyorum bakalım inşallah bi sonuç alırız😔
Çok iyi anlıyorum seni canım daha yolun başındasın inşallah benim çektiğim sıkıntılari çekmez ve bir an önce hayirlica hamile kalırsın sevgiler

Allah razı olsun canım benim
Beni anlıyorsun❤❤❤❤❤❤❤🌼🌼🌼🌼

Canım benim iyiki tanıdım seni iyiki varsın Rabbim tüm dualarımız kabul buyursun sabahın seherinde ❤❤❤Rabbim sana ve Ailene sağlık huzur versin bende bu yönden sana duacıyım
Sana kurban olduğum cnm arkadaşım 💓💓💓💓💓rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sana bu cuma hürmetine 🌹

Back
X