Acaba mı?

Kalben32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
21
20
3
İyi sabahlar öncelikle az önce arkadaşım hamile olup olmadığından şüphelendi ve beni aradı regl dönemini 4 gün önce erken olmuş ve 24 gün önce sevgilisiyle birlikte olduğunu söyledi ama boşalma esnası dışarıya olmuş acaba hamile midir? Yardımcı olursanız sevinirim başınıza böyle bir olay gelen varmı? Regl dönemi bitince bi test alıp yapıcak ama yinede sizden yardım istedik şimdiden yorumlar için teşekkürler

İlişkiden 24 gün geçtiyse idrar testinde çıkar varsa hamilelik.

anlamadıgım su kız arkadasın adet olduktan sonramı ılıskıye gırmıs yoksa adet olmadan gırıp adet mı olmus

Valla ablamlarda dışarı boşalma ile korunuyolardı şimdi bir yaşinda kızı var hatta ayni şekilde bi kere daha hamile kaldı korunuyolardı düşük yaşadı
Şimdi sprail taktırdı

İlk ilişkiye girdiklerinde adetin 4. Günüymüş sonra işte şüphelenmeye başladı bu ay ki adeti de 4 gün erken olunca korktu ne yapacağını bilmiyor

İyi de seks hayatı olan kadınla olmayan kadının regl süresi bir olmaz ki yani regl tarihi değişmiş olabilir.

ılıskıden sonrakı gecen sure zarfında adet olduysa korkmasını gerektırıcek bır durum yok acıkcası

Normal adet kanamasi ise gebe degildir ama yinede supheleri varsa bi test yapsin ici rahtlar
İyi sabahlar öncelikle az önce arkadaşım hamile olup olmadığından şüphelendi ve beni aradı regl dönemini 4 gün önce erken olmuş ve 24 gün önce sevgilisiyle birlikte olduğunu söyledi ama boşalma esnası dışarıya olmuş acaba hamile midir? Yardımcı olursanız sevinirim başınıza böyle bir olay gelen varmı? Regl dönemi bitince bi test alıp yapıcak ama yinede sizden yardım istedik şimdiden yorumlar için teşekkürler

Back
X