Acaba neden bilenler yazabilir mi ?

Ruuyyaammm

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2023
40
8
6
34
İyi akşamlar herkese normal bir şekilde düşük yaptım
Bugün 20 .ci gün ve ovalasyon testi yaptım çift çizgi çıktı acaba neden lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_4220.webp
    IMG_4220.webp
    75,1 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
teşekkür ederim peki normal mi düşükten sonra çünkü regl olmadım daha
Rica ederim. Evet normal çünkü yumurtlama olmadan regl olamayız:) yalnız size tavsiyem korunun. Rahim iyileşmeden gebe kalınca tekrar düşük olabiliyor. Tecrübeyle sabittir:)

Rica ederim. Evet normal çünkü yumurtlama olmadan regl olamayız:) yalnız size tavsiyem korunun. Rahim iyileşmeden gebe kalınca tekrar düşük olabiliyor. Tecrübeyle sabittir:)
Doktorum 4/6 hafta arası hamile kalabileceğimi her hangi problem olmadığını söyledi ama ben bekleme taraftarıyım yani en azından 1 kez regl olmayı planlıyorum
Peki sizi çok rahatsız etmek istemem 😊 ama tecrübe dediğiniz için soruyorum ne zaman regl oldunuz

Doktorum 4/6 hafta arası hamile kalabileceğimi her hangi problem olmadığını söyledi ama ben bekleme taraftarıyım yani en azından 1 kez regl olmayı planlıyorum
Peki sizi çok rahatsız etmek istemem 😊 ama tecrübe dediğiniz için soruyorum ne zaman regl oldunuz
Estağfurullah:) ben 1 Ekim'de kürtaj oldum. 9 Kasım'da ilk reglimi oldum ve ardından hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg çok düzgün artıyordu. 3400 olduğunda keseyi görme umuduyla doktora gittim ama maalesef kese yok.. tekrar kan testi verdim 6000 küsur olmuştu ama hala kese gorunmeyince geçtiğimiz salı günü kürtajla rahim içi temizlendi ve beta hcg düşmeye başladı. Doktorum rahim iyileşmeden gebe kalınca tutunamamıştır dedi.

Estağfurullah:) ben 1 Ekim'de kürtaj oldum. 9 Kasım'da ilk reglimi oldum ve ardından hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg çok düzgün artıyordu. 3400 olduğunda keseyi görme umuduyla doktora gittim ama maalesef kese yok.. tekrar kan testi verdim 6000 küsur olmuştu ama hala kese gorunmeyince geçtiğimiz salı günü kürtajla rahim içi temizlendi ve beta hcg düşmeye başladı. Doktorum rahim iyileşmeden gebe kalınca tutunamamıştır dedi.
Öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( RABBİM kimseye yaşatmasın zor bir süreç
İnşaAllah hayırlısıyla tekrar olur başımıza her şey gelebilir insanız sonuçta

Merhaba bende aynı durumu yaşadım. 4 kasımda kürtaj oldum bir kez regl gördüm tekrar hamile kaldım. Şimdi beta hcg artmıyor. doktor bir regl görmen yeterli demişti ama başka hastasıda benim durumumu yaşamış maalesef düşürmüş. Bende şimdi düşük yapacağım ya da kürtaj olacak gibi. Beklemedeyim. Lütfen stres yapıp benim gibi hamile kalmayın hemen

Back
X