Gebeliğe Hazırlık acaba nedir bu :s

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

arc8184

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
73
56
3
41
Kizlar merhaba yaklasik 4 aydir bebek istiyoruz ama rabbim.henuz nasip etmedi.32 yasindayim 2.5 senelik evliyim yaklasik 4 aydir kendimi dinlemekten psikolojik olarak hamilelik belirtisi yasadigim cok oldu :) arrik dinlemicem kendimi dedim bu aydan sonra rabbime biraktim.bugun sol kasigima ara ara agrilar girdi.allahim dedim acaba bu kez gercek mi :) az ince wcde de igde topuzu kadar bi kan gordum acayip saskinim umitlenmekte istemiyorum 5 gun sonra regl gunum :( nedir bu acaba bilgisi olan implatasyin olabilir mi allahin izniyle :)

Merhaba,
Öncelikle Allah gönlüne göre versin inşallah, hepimizin. Bence bu kadar beklemişsin 2-3 gün daha bekle, hem belirtileri gözlemlemiş olursun hem daha ney bir sonuç elde edersin, şimdi yaparsan testler yanıltıcı olabilir daha 5 gün varmış. Bence biraz daha sabır. İnşallah Mutlu sonuçlar alırsın :)

Yok bekleyemem diyorsan kan tahlili yap bence özelde. Yarım saate çıkıyor ve 15 tl yani eczaneden aldığın erken gebelik testi fiyatına :/ kendim yaşadığım için biliyorum..

Merhaba,
Öncelikle Allah gönlüne göre versin inşallah, hepimizin. Bence bu kadar beklemişsin 2-3 gün daha bekle, hem belirtileri gözlemlemiş olursun hem daha ney bir sonuç elde edersin, şimdi yaparsan testler yanıltıcı olabilir daha 5 gün varmış. Bence biraz daha sabır. İnşallah Mutlu sonuçlar alırsın :)
amin hepimizin rabbim gönlüne göre versin inşallah :) doktorum reglin bir gün geçerse kan tahlili yaptır demişti bekleyeceğim inşaallah meleğim benimledir:)

Yok bekleyemem diyorsan kan tahlili yap bence özelde. Yarım saate çıkıyor ve 15 tl yani eczaneden aldığın erken gebelik testi fiyatına :/ kendim yaşadığım için biliyorum..
ovulasyon testi kullanmıştım bu ay çift çizgimi yakaladım inş bu kez nasip olur bana da :) benim tedbirim Allahın takdirinden küçüktür tabi,rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bi kaç gün kaldı sabrın sonu selamettir biraz daha bekleyeyim :)

ovulasyon testi kullanmıştım bu ay çift çizgimi yakaladım inş bu kez nasip olur bana da :) benim tedbirim Allahın takdirinden küçüktür tabi,rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bi kaç gün kaldı sabrın sonu selamettir biraz daha bekleyeyim :)
Haklısın canım :)

Back
X