Acaba o adamı kaçırdı çocugu

0637haco

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
55
36
3
27
Meraba bu Gün parka gıttık kızımla 2 gun once parkın yanındakı camıden cocuk kaçırmişlar bugun kızım 2arkadasııyla oyun oynuyo bı Adam geldi cocuklara baktı gittim kızımı aldım yanıma sonra o Adam parkın etrafında 2 tur attı gitti bende hemen eve gittim düşünmesi bile çok korkunç dikkatli olalım arkadaşlar lütfen

E bildirseydiniz ya. Sizin çocuğunuza bir şey olmasın diye eve götürüyorsunuz ama belki başka bir çocuğa bir şey yapacak. Buraya acaba yazmakla ne oluyor? Şüpheleniyorsanız şikayetinizi bildireceksiniz kolluk kuvvetlerine.

Karakola bildirin lütfen. Bir fazla kontrol etmek bir eksik kontrol etmekten iyidir polis için.

Susmayın belki şüphe belki degil ama bu durum var ki huylanmışsınız bildirin polise

ıyı yapmıssınız bıldırerek
bızım cocuklugumuz en sanslı yıllar 80-90 lar
tum sokaklar tum mahalle tum amcalar teyzeler hepsı bızımdı oyle guzel oynadık kı sabahın körunden gece 12ye kadar dısarda sokakta oynardık

sımdı cocugumu parka goturuyorum ama basındayım bankda oturdugum sayılıdır oda oyun alanının tam ıcınde kaydıragın yanında gorus alanı tamsa ... bırılerıyle sohbet bıle edemıyorum lafa tutar bırı benı baskası cocugu kacırır dıye

bu devır hepımızı manyak ettı

Back
X