• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba o kızı niye bıraktı kafamda sorular var

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba kızlar . benim ünivetsitede aynı ortamda bulunuğum biri var sürekli bakıyo karşıma geçip oturuyo benden hoşlandığı bariz belli ama şöyle bi durum var bizim skınıftan benmde arkadaşm sayılabilecek bir kızla çıkmş iki hafta sonra kızı bırakmş bunu kızdan öğrendm tabi kız çocuğun bana baktığını falan bilmiyo ama diğer arakdaşmda farketmiş bana bakıtığını çok bakıyo yani tek başıma karşıma oturacak şekilde bende hoşlandım az bişey ama sizce o kıızı iki hafta çıkıp bırakması ne demek yani sizce güvenmem hatamı olur teklif ederse :S yoksa işn iç yüzünü bilmiyorm sonuçta belkide çocuk haklıdır .. ama aniden yapamıcam diyip bırakmış sizce güvenilir biri değilmi kızlar ??

merhaba kızlar . benim ünivetsitede aynı ortamda bulunuğum biri var sürekli bakıyo karşıma geçip oturuyo benden hoşlandığı bariz belli ama şöyle bi durum var bizim skınıftan benmde arkadaşm sayılabilecek bir kızla çıkmş iki hafta sonra kızı bırakmş bunu kızdan öğrendm tabi kız çocuğun bana baktığını falan bilmiyo ama diğer arakdaşmda farketmiş bana bakıtığını çok bakıyo yani tek başıma karşıma oturacak şekilde bende hoşlandım az bişey ama sizce o kıızı iki hafta çıkıp bırakması ne demek yani sizce güvenmem hatamı olur teklif ederse :S yoksa işn iç yüzünü bilmiyorm sonuçta belkide çocuk haklıdır .. ama aniden yapamıcam diyip bırakmış sizce güvenilir biri değilmi kızlar ??

uyuşmadıklarını anlamıştır, ilişkilerini bilmeden ne diyebiliriz ki.
iki hafta da zaten birbirlerine inanılmaz bağlanmış olamazlar,
bence bu kafaya takılacak birşey değil, herkesin vardır kısa süren ilişkileri.
sen senin için ayrıldığını falan mı düşünüyorsun?

uyuşmadıklarını anlamıştır, ilişkilerini bilmeden ne diyebiliriz ki.
iki hafta da zaten birbirlerine inanılmaz bağlanmış olamazlar,
bence bu kafaya takılacak birşey değil, herkesin vardır kısa süren ilişkileri.
sen senin için ayrıldığını falan mı düşünüyorsun?

Yok benm için ayrıldığını düşünmüyorum ama sonucta sevse bırakmazdı diye düşünüyorum

Yok benm için ayrıldığını düşünmüyorum ama sonucta sevse bırakmazdı diye düşünüyorum

severek çıkmaya başlamamış da olabilirler, iki hafta görüşmüşler sadece.
benim de oldu iki üç haftalık ilişkilerim ben ayrıldım ama şimdi beş yıldır sevgilim var.
önemli olan doğru insanı bulmak, kızı oyalamamış işte daha iyi bu bence :34:

Uymamışlardır ayrılmışlardır.
Çıkma teklif ederse(?) kendisine sorarsın.

Fazla takılma bu meseleye:31:

2 hafta da kimse kimseye aşık olmaz kızın kendisine uygun olmadığını düşünüp ayrılmıştır bence de bunda kafata takılacak bir durum yok
eğer sana teklif ederse niye ayrıldığını sorup öğrenebilirsin:31:

Senin kafanı karıştıran yakın sayılabileceğin arkadaşınla çıkmış olması değil mi?
Hani olur da ben onunla çıkarsam o zaman benim için ne der düşüncesi.
Umursamamak en güzeli ama elinde olmuyordur bu durum.
Ama yine de sen adım atma madem bakıyor kendi gelsin söylesin.

İki haftada ilişki olmaz zaten, belli ki denemiş yapamamış

Eğer sana yaklaşırsa bu durumu konuşursun, hemen flört haline de getirme olayı nasıl biri olduğunu anlayana dek bekle

Aynı ortamdan biriyle çıkmış olması zor bir durum, siz flört etseniz de diğer arkadaşınız hep çevrenizde olup, aklını kurcalayacak. Tam anlamıyla eğrisini doğrusunu görmeden onu erkek arkadaşın ilan etme, sana yaklaşırsa biraz konuş görüş sonra ona göre karar verirsin

canım bu herkesin başına gelebilecek bir hadise hadise hangimiz böyle ilişkiler yaşamadık ki yani tabi istisnalar kaideyi bozmaz:)çocuk hem onunla çıkıp sana da bakabilirdi ayrılmışlar sonra seni farketti galiba ve etkilendi bunlar olmucak seyler değil hemen kurma kafanda çocuk gelince sana nasılsa öğrenirsin ama nedden e olursa olsun bitmiş bir ilişki seni ilgilendirmemeli senin de hislerin varsa inş güzel ve seviyeli bir ilişkiye adım atarsınız yahut tam tersi belki sizde anlaşamazsınız yaşamadan hiç birseyi bilemezsin canım o yüzden takma kafanda da büyütme hiç birseyi hakkında hayırlısı canım

Bence sana bakan çocuk seni oynatmak istiyor yoksa neden arkadaşımla 2 hafta çıktıktan sonra ayrılsın .yada arkadaşına sor ona damı sana davrandığı gibi davranmış karşısına geçip ona falan bakmış :)

Back
X