Acaba otizm mi:(

Bizde 3 gündür tv izlettirmiyoruz şu aşama da sonra yine basliycaz ama belli bir süre ve sadece eğitici çizgi filmler sonra yine kapanacak. Eşim sağolsun çok destekçi o da biraz şüphelendi ama o daha ılımlı yaklasiyo olabilir olanlarda insan evladı bize de olabilir Rabbim vermişse diyecek birsey ok diyor

Merhaba, ben özel eğitim öğretmeniyim. Öncelikle içiniz rahat olsun, anne olarak kaygılarınızı anlyorum. Biraz daha gözlem yapın olur mu? Örneğin sürekli dönen şeylere ilgi var mı, ışık kaynağına ilgi yada ilgisizlik, söyleneni tekrarlama, göz kontağı kuramama, aşırı anlamsız söz dizisi, öfke nöbetleri, kendine yada etrafa zarar verme, sürekli seyreden kabızlık yada ishal. Bu başlıklar altında gözlem yapmanızı istiyorum. Eğer bunların en az ikisi devamlı oluyorsa uzman doktora gitmeniz gerekiyor.
slmlar k bakmayin yorumunuzu gorunce ozel msj atmak istedim ilgilenirseniz sevinirim

Bizde 3 gündür tv izlettirmiyoruz şu aşama da sonra yine basliycaz ama belli bir süre ve sadece eğitici çizgi filmler sonra yine kapanacak. Eşim sağolsun çok destekçi o da biraz şüphelendi ama o daha ılımlı yaklasiyo olabilir olanlarda insan evladı bize de olabilir Rabbim vermişse diyecek birsey ok diyor
Aynen öyle ALLAH'TAN gelene boynumu kıldan ince biz elimizden gelenin yapıp gerisin ona bırakıyorum bakalim

Back
X