• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba sorsam m?..

hayat83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
21
0
86
Manisa
merhaba arkadaşlar:)
kafamı kurcalayan bir kaç şey var sizinle paylaşmak istedim.Yaklaşık 3 aydır nişanlıyım.öncesindede nişanlımla 7 ay kadar görüştük.Birbirimizi çok seviyoruz.Ben kolay kolay bir insana bağlanamam ama onu gerçekten çok seviyorum.Bireysel yaşayan bir insanım birinin varlığına hiç bir zaman ihtiyaç duymadım.Şimdiye kadar ondan oncesinde kimseyle flört etmedim.Evleneceğim insanın o olduğuna karar verince onu kabul ettim.
Onunda hayatında ciddi sayılabilecek benden başka kimse olmadı.Bana kendisinin lise sondayken birinin olduğunu ve uni 1 dede görüştüklerini soyledi.ardından sonu geliyo.Tepkim olmadı hiç bu söylediğine.Ama üzüldüm.Ayrıntısını hiç sormadım.Acaba sorsam mı ?onu sıkarmıyım yada kendi seviyemi mi düşürmüş olurum.Sadece bana ait olmasını istiyorum..kafasının kıyısında kösesinde birilerinin var olmasını düşünemiyorum.Ama bana dürüst bir şekilde anlatması beni sevindiriyor.Onunla ilgili hiç bir gizli şey yok yani.Ama çok merak ediyorum.
Beni o kadar çok seviyor ki tarifi imkansız.Bu kadar sevgisi beni korkutuyor.Olurda bir gün sevgisinden biraz bile eksilme olsa yıkılabileceğimi düşünüyorum...
Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

bence hiç sorma ,bu gayet doğal bir durum ,daha önce bir ilişki yaşamış olabilir ,nesini soracaksın ki ,sen de aynısını yaşayabilirdin ,o zaman sen onun sormasını istermiydin ,bence istemezdin ,insanların senden önce ne yaşadıklarının hiçbir önemi olmamalı ,önemli olan senden sonrasıdır ,ilişkinde sana tavsiyem gururnu en başta silmendir ,sorsam gururum kırılırmı gib idüşüncelere sahip olma ,bu konuda sorma hiçbir şey derim ama genel anlamda karşındakine istediğin isorabilirsin ,çekinme ondan ve asla gururunu ortaya atma ,bir hayatı beraber geçireceksiniz inş. ona karşı açık ol ,bu onun hoşuna gidecektir eminim ,herşeyi de kafana takma ,sürekli kafanı bir şeyleri meşgul ederse bu ilişkide ne sen mutlu olabilirsin en karşındakini mutlu edebilirsin ,sorgulamayı bırak ve hayatını yaşamaya ,mutlu olmaya bak yoksa mutlu olacak yerde allah korusun mutsuz oalbilirsin ,bir de erkekler genel olarak sorgulanmayı sevmezler çok sorgulayıcı olma ,olduğu gibi kabul et ve akışına bırak ,sana olan sevgisinin sürekli biteceğini düşünürsen bir gün gerçekten bitebilir allah korusun ,iyi düşün ki ii şeyler olsun ,karamsarlığa kapılırsan herşey ters düz olur ..yazdıklarına göre kıskanç da birisin ,aman allah muhafaza ,erkeklerin en sevmediği ve ilişkiyi en çok yıpratan şeydir kıskançlık ,eşinin belli sınırlar içerisinde bayan arkadaşları olabilir bunu gayet doğal karşılamalısın. bu ,onun sadece sana ait olmadığını göstermez unutma ,sen istediğin müddetçe o sana ait olur merak etme ,o sana ait olmaktan vazgeçerse de yaapbileceğin bir şey yok hayatına kaldığın yerden devam edersin ,bence sen biraz rahatlamalısın sakin ol ve dediğim gib i akışına bırak

Haklısın arkadaşım aslında.Şimdiye kadar sadece bu konuda merak ettim.Oncesinde hiçbir şey aklıma takılmadı yada merak bile etmedim.ılişkimizde şu ana kadar sadece bu durum benim için bir kaos oldu.Ama dediğin gibi sormamam daha iyi olacak galiba.Çalıştığı yerde bayan arkadaşları var.Ama hiç onları kıskanmak gibi bişey gelmedi aklıma.Birde sürekli birlikteler.Nöbette 36 sa görüyolar birbirlerini.Ve çok iyi arkadaşlar.O noktada çok Şükür rahatım .Güvencim sonsuz.
Ama sormamak en iyisi olacak..
Saol yaa allah razı olsun.rahatladım :)

benim fikrim, bir erkeğin muhtemelen öncesinde bir-iki flörtü olmuştur. bu güne kadar eşime hiç sormadım, gerek görmedim. ha ara ara espri olsun diye iğnelerim biraz ama o kadar. açıkçası bilmek de istemiyorum. sonuçta milad benimle başladı :lepi:

geçmişi merak duygusu çok yanlıştır..

öğrenmek istemediğiniz, yada sonunda yıkılacağınız, kendi kendinizi acabalara sürükleyeceğiniz durumlarla krşı karşıya kalabilirsiniz..

ben ilişkilerde sadece neden bittiğinin öğrenilmesi taraftarıyım..yoksa yaşananları sorgulanılacak olursa, toplumun ½80 i paranoyak olur çıkar..

" onuda mı çok sevdi, neden ben ilk değilim, onuda böyle mi öptü, vs vs" bunları düşünmek yerine, geleceğe bakılmalı..

şimdi sizinle birlikte... gerisi boş..

sevgilimin bi sürü sevgilisi olmuş önceden. ve ben bu kişilerin 3-4 tanesini tanıyorum şahsen :/
kötü oluyor insanın aklını kurcalıyor bazen ama çok düşünmeye değer bir şey değıl bence :) canını sıkma. 1 kişi olmuş o da geçmış bitmiş. :)))

neyi soracaksin ki? neler yasadiniz onu düsünüyormusun halami diye soracaksin.
neler yasanmissa yasanmistir, o sana sorsa sen nasil his edersin bosver sorma.
hala düsünüyormusun diyemi soracaksin, onu unutmamis olsaydi senle beraber olurmuydu bu yüzden yine bosver sorma

saolun arkadaşlar yaa:) bazen işin içinde olunca insan hiç yapmayacağı şeyi bile aklından geçirebiliyor.Bazen çok sığ düşünüyorum bu noktada.Ama sizlerinde deiği gibi sormak saçma.Artı aklında yoksa bile bişeyleri aklına getirmiş olurum.Biraz bu şundan kaynaklandı o benim için ilkti bende onun için ilk olmalıyım duygusu..bu noktada galiba biraz bencil ce davrandım.ınsan kafaya takmak istediği zaman hakikaten paranoyak olabilir.Ve bir sürüde takılcak şey bulabilir.
erkekler bayanlar gibi değilller.daha normal onlar için yaşanılanlar.Bizler sanki ayrıntıcıyız.
Düşünceleriniz için çok saolun yaaa:D

kafan rahat etmiyor ise şimdi sor..daha sonra olur ya bir huzursuz zamanında önüne bu konuyu sürecek olursan hata yapmış olursun...biz kadınlar bişeye takıldık mı takılırız kendimden pay biçiyorum..onun için nasıl rahat edeceksen ona göre hareket et canım.

bence kesinlikle sorma, o zaman daha çok kafanı kurcalar daha çok merak edersin daha fazlasını öğrenmek istersin, ne kadar az şey bilirsen geçmişle ilgili o kadar iyidir.. boşuna dememişler geçmişe mazi derler diye, şahsen benim erkek arkadaşım geçmişimle alakalı şeyler sorsa çok rahatsız olurdum, eminim merak ediyordur aklına bazen geliyordur ama sormaz, ben de sormam. ne diyeceksin ki ayrıca onu hala düşünüyor musun diye bir şeyi sormayı bırak aklından bile geçirmemen lazım, bu çok ayıp olur ona karşı çünkü.

sormak ya da öğrenmek sana sıkıntıdan başka bişey vermez boşuna yıpratırsın ilişkini.seninle birlikte olduğu tarihten sonrasıyla ilgilen gerisini boşver

vala erkegin takıntılı olanı da var bu konuda..hoş sırf bu senin sormak istedgin sorulara maruz kaldım ve cevabını alınca da terk edildim..o yüzden girme hiç bu knulara...bak iiki haftadır beter oldum..simdiye bakın..yazık etmeyin sakın bu yüzden..

Back
X