Erkek İnfertilitesi acaba varikosel varmı??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aysem60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
144
10
48
35
eşimle 5 ay korunmamamıza rağmen çocuğuuz olmuyodu ben doktora gittim herşey normaldi sonra kocam gitti ilk testte değerlerimiz

sayı mlde 6 milyon
toplamda 15 milyon
morfoloji %20
motilite %30
lineer prog: 0
non lineer prog: 10
non progres: 20
non motil :70

sonra başladık desteklere supradyn all day l carnitin şurup zinco keçiboynuzu kürü kore gingseng meyveler vs.

1 ay sonra test yaptık

sayı mlde 10 milyon
toplamda 20 milyon
morfoloji %20
motilite %40
non lineer prog: 15
non progres: 25
non motil :60

doktor elle muayene yapmış varikosel yok demiş ama güvenemiyoruz özel hastane olmasına rağmen bi ultrasonla filan bakmadı acaba varmıdır yokmudur başka hastaneye gitmemiz gerekmi??

eşimle 5 ay korunmamamıza rağmen çocuğuuz olmuyodu ben doktora gittim herşey normaldi sonra kocam gitti ilk testte değerlerimiz

sayı mlde 6 milyon
toplamda 15 milyon
morfoloji %20
motilite %30
non lineer prog: 10
non progres: 20
non motil :70

sonra başladık desteklere supradyn all day l carnitin şurup zinco keçiboynuzu kürü kore gingseng meyveler vs.

1 ay sonra test yaptık

sayı mlde 10 milyon
toplamda 20 milyon
morfoloji %20
motilite %40
non lineer prog: 15
non progres: 25
non motil :60

doktor elle muayene yapmış varikosel yok demiş ama güvenemiyoruz özel hastane olmasına rağmen bi ultrasonla filan bakmadı acaba varmıdır yokmudur başka hastaneye gitmemiz gerekmi??
Merhaba;
varikoselin en doğru teşhisi tecrübeli bir doktor tarafından elle yapılandır.Ultrason teşhisten sonra yapılan bir uygulama.Eğer doktor yok diyorsa sevinmelisiniz.Çeşitli desteklerle sayınızı doktorunuzunda tavsiyeleriyle yükseltirsiniz.Ama doktora güvenmiyorsanız veya eşinizin fiziksel şikayetide varsa daha güvenli bir yerde muayene olun.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back