- 27 Eylül 2016
- 84
- 98
- 3
- 33
- Konu Sahibi Eldenkubra
kızlar adet günüme 8 gün var kasıklarımda ağrılar oluyo ve goguslerim büyüdü birden acaba test yapsam çıkarmı acaba yaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 4 gun varken erken gebelik testlerinden yapmistim ve cikmamisti. Yaptiracaksan kan testi yaptir, emin olamazsin evde yapilan gebelik testlerinde cikmasa erken yaptim diyeceksin, ciksa acaba test mi bozuk diyeceksin.Az önce bi konuda okudum bayan 8 9 gün varken test yapmış sılik çizgi çıkmıştı ondan bende umutladim ondan konu açayım dedim
Can'ım hem çıkmayalibir Boşuna ümitsizliğe kapılma hemde geç döllenme olabilirkızlar adet günüme 8 gün var kasıklarımda ağrılar oluyo ve goguslerim büyüdü birden acaba test yapsam çıkarmı acaba yaaaaa
Siz ne zaman öğrendiniz ?adetinizi kaç gün geçmiştiKandada cikmayabilir bende adetinin gecmesini bekle. Benim 1 hafta kala kanda cikmamisti
Adet gunu 58 cikti beta.Siz ne zaman öğrendiniz ?adetinizi kaç gün geçmişti
Tebrik ederim :) bana sanki çoook uzak geliyor hamile olduğumu öğrenmek ilk denediğim ay ve hemen farklı hissettim bu ay sanırım psikolojik göreceğiz bakalımAdet gunu 58 cikti beta.
Cnm saolda dusukle sonuclandiTebrik ederim :) bana sanki çoook uzak geliyor hamile olduğumu öğrenmek ilk denediğim ay ve hemen farklı hissettim bu ay sanırım psikolojik göreceğiz bakalım![]()
Olucakkkkkk sadece biraz ZamanCnm saolda dusukle sonuclandi![]()
öyle yapicam artık zorrrr ama bekliycem artık nasıl gececekse günler canm yaTek cizgi cikarsa inanmayacaksim ve yine bekleyeceksin. O yuzden hic yapma adetin bir gecsin oyle yap
evet bir 2 örnek tanıyorum öyle adete 1 gün kala negatif adetten 1 gün sonra pozitif olan var nasip ya inşallah vardirSabret bakma canım benim de 5 gün var adet geçmeden bakmayacağım kendimi üzmek istemiyorum bir de adetten 1 gün önce çıkmayıp 1 sonra çıkanlar da çok duydum düşünsene biz 5-10 gün önceden öğrenmeye çalışıyoruz![]()
Rabbimin gucune inaniyorum zaten. Eger o istemese ne hamile kalirdim ne de dusuk yapardim. Sadece suan siniyo Rabbim beni ama inaniyorum evlat kokusunu bende koklamaya birgun doyamicammmOlucakkkkkk sadece biraz Zaman